به گزارش کُرد پرس، بر اساس یافتههای این طرح در بهار امسال، آذربایجان غربی رتبه نخست، زنجان و مرکزی به ترتیب دارای رتبه های بعدی بهترین وضعیت محیط کسبوکار نسبت به سایر استانها و استانهای سیستان و بلوچستان، تهران و کرمان به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسبوکار وارزیابی شدهاند و استا کردستان هم در رده چهارم استان های دارای بدترین شرایط محیط کسب و کار هستند.
پایش ملی محیط کسبوکار ایران که توسط اتاق بازرگانی ایران، اتاق اصناف و اتاق تعاون تهیه و تدوین می شود.
استان کردستان در سه سال اخیر در حوزه تورم و بیکاری هم همواره جزو استان های دارای شرایط وخیم بوده است و متاسفانه مسئولان کشوری چشم خود را بر کارکرد ضعیف تیم اقتصادی خود خصوصا در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین مدیریت بازار بسته اند و مردم محروم استان کردستان همچنان باید تاوان بی تدبیری های تیم اقتصادی ناکارآمد دولت در استان را بدهند و در همه ارزیابی ها در صدر بدترین شرایط قرار بگیرند.
این در حالی است که آذربایجان غربی یکی دیگر از استان های کُردنشین جزو رتبه های اول بهترین محیط کسب و کار در این پایش بوده و ایلام نیز وضعتیش در این پایش به مراتب بهتر از کردستان بی بخت است. این نتایج در حالی حاصل می شود که به باور عموم کارشناسان استان کردستان دارای ظرفیت های بسیار مناسب برای توسعه و بهبود فضای کسب و کار است اما متاسفانه بی برنامگی صرف دولت در کردستان مردم این دیار در رنجی مضاعف قرار داده است و اقتصاد و معیشت کردستان فدای منافع «چند نفره» شده است. سیاسیونی که بضعا بدون حتی یک روز سابقه کار دولتی بر بزرگ ترین سازمان های اقتصادی استان سیطره یافتند تا حاصل کارشان را در این پایش ها و اعداد و ارقام ببینیم.
متاسفانه استاندار تجارت پیشه کردستان هم نشان داد هیچ طرحی برای استان کردستان ندارد و در همان حلقه های «چند نفره» گرفتار آمد و مردم استان در حال تاوان دادن هستند.
نظر شما