مصرف اضافه برق، بزرگترین منکر است

سرویس کردستان- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از اقدامات ارزنده صنعت برق کشور و شرکت های توزیع برق در راستای صادرات برق ، مدیریت مصرف و مدیریت 5500 مگاوات برق درسطح کشوربرای بخش های مختلف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، هیوا لهونیان در دومین جلسه ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان کردستان که با حضور نماینده محترم ولی فقیه و جمعی از مدیران ارشد استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت:امربه معروف و نهی از منکر انتقال درست این پیام است صرفه جویی در مصرف و پرهیز از بدمصرفی بعنوان فاکتوری مهم در توسعه و ایجاد پایداری در اقتصاد کشور، بزرگترین خدمت به کشور در راستای امر به معروف است و مصرف بی رویه برق و حاملهای انرژی، بزرگترین منکر است.

هیوا لهونیان با بیان اینکه انرژی برق یکی از حیاتی ترین نیازهای انسان معاصر است ،گفت: امروزه یکی از مهمترین شکلهای انرژی که در تمام جهان مورد استفاده قرار میگیرد انرژی برق است و همین می طلبد که برای تامین این انرژی ارزشمند و مدیریت مصرف آن، تلاش ویژه ای داشته باشیم.

ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: در کشور ایران ۵۸ هزار مگاوات برق در زمان پیک بار ،مصرف شده و این اوج مصرف ۲۰۰ ساعت در طول سال طول می‌کشد و از ۸ هزار و ۷۶۰ ساعت مابقی مصرف کمتری داریم و واحدهای نیروگاهی که هزینه احداث آنها بسیار زیاد است، اگر فقط براساس اوج مصرف نصب کنیم عملا” در اکثرزمانهای سال بلااستفاده می مانند و این اهمیت امر مدیریت مصرف و مدیریت بار رانشان می دهد .

وی در ادامه افزود: برای تولید ۵۵۰۰ مگاوات برق باید ۶۵۰۰ مگاوات نیروگاه ایجاد کنیم یعنی برای تولید هر وات ۱ دلار سرمایه گذاری لازم دارد که این همه سرمایه و هزینه ها با مدیریت درست ،کنترل شود.که مدیریت مصرف ۵۵۰۰ مگاوات انرژی در بخش های مختلف در نوع خود بی نظیر بود.

وی با بیان اینکه مدیریت مصرف، مدیریت بار و استفاده از تکنیک‌های مختلف منجر به کاهش مصرف و هزینه‌ها خواهد شد، افزود: ایران یک درصد جمعیت دنیا را دارد اما به‌دلیل بدمصرفی شدید ۲ درصد مصرف انرژی کل دنیا را به خود اختصاص داده است ،در برق ۲٫۸ دهم، در آب ۲ برابر، در گاز ۲٫۸ تا ۳ برابر و در بنزین ۶ برابر یعنی بصورت میانگین ۸/۲ برابراستانداردهای جهانی مصرف می‌کنیم .

لهونیان درادامه ازکلیه سازمانها و ادارات که پیشگام هرتحولی در هر مملکتی می باشند خواست: کارمندان ادارات استان نیز با حذف چراغ‌های اضافی و کم‌کردن درجه کولرهای گازی روی (۲۵-۲۶) درجه که دمای آسایش نام دارد گذاشته شودوکولرهای آبی در ساعت پیک مصرف و اوج باربرروی دورکند قرارداده شود نه تنها به اقتصاد مملکت کمک شایانی می کند بلکه ما رانیز در امر خدمت‌رسانی به مردم شریف استان همراهی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان در پایان از مدیریت مصرف برق و صادرات برق به کشورهای دیگر در این شرایط حساس خبر داد و یادآور شد: یکی از اقدامات ارزنده این شرکت در این شرایط حساس این است که توانسته ایم هم درشرایط اوج بار (پیک بار) مدیریت مصرف کنیم و صادرات برق را نیز به کشورهای همجوار قطع نکرده ایم که نه تنها به صنعت برق بلکه به سایر بخش ها نیز کمک شایانی خواهد کرد.

کد خبر 316518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha