به گزارش خبرگزاری کُردپرس، رحمت صادقی اظهار داشت: فدراسیون سرآمدان علمی ایران تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری رییسجمهور، تعداد ۱۰۰ نفر از محققان کشور را در سال ۱۳۹۹ به عنوان سرآمد علمی انتخاب کرده است.
وی افزود: دانشگاه کردستان نیز بواسطه جایگاه دکتر محمدرضا ستاره استاد تمام این دانشگاه با کسب اعتبار علمی ۳۳۵ حائز رتبه ۱۹ شد و یک نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه (دکتر ستاره) در فهرست گروه الف سرآمدان علمی ایران قرار گرفت و با توجه به اعتبار علمی به این افراد حمایتهایی شامل پژوهانه نقدی و اعتبار خدمات آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسا دکترا تعلق میگیرد.
صادقی تاکید کرد: اعتبار علمی و رتبه موسسات علمی پژوهشی بر اساس مجموع اعتبار علمی سرآمدان دانشگاه تعیین شده است.
وی یادآور شد: بر اساس جدیدترین رتبه بندی وبومتریکس (جولای ۲۰۲۰)، دانشگاه کردستان در میان بیش از ۳۰ هزار موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی با ۲۱۳ پله بهبود، رتبه ۲ هزار و ۲۲۷ جهانی را کسب کرده است.
رییس دانشگاه کردستان گفت: معیارهای مورد ارزیابی در این رتبه بندی شامل قابلیت مشاهدهپذیری وب سایت توسط دیگران، اندازه صفحات وب، تعداد ارجاعات از نویسندگان برتر، تعداد مقالات پر استناد (جز ۱۰ درصد برتر) بوده است.
صادقی با بیان اینکه رتبه جهانی دانشگاه کردستان در جولای ۲۰۲۰ در جایگاه ۲ هزار و ۲۲۷ قرار داشت، تاکید کرد: این رتبه در ژانویه همین سال در جایگاه ۲ هزار و ۴۴۰ بود که ۲۱۳ پله صعود داشته است.
وی رتبه کشوری این دانشگاه در مدت یاد شده را در جایگاه ۴۲ اعلام کرد و اظهار داشت: این جایگاه به ۴۷ کشوری نزول پیدا کرده است.
(خبرگزاری کُرد پرس این موفقیت را به دکتر ستاه و دانشگاه کردستان تبریک می گوید)
نظر شما