به گزارش کردپرس، ابراهیم محمدی در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر 607هزار دانش آموز در سطح استان مشغول تحصیل بودند. این استان دارای 5040 واحد آموزشی است که از این تعداد ۳۰۶۵ مدرسه روستایی است و این مهم بدلیل پراکندگی جغرافیایی استان شکل گرفته است.
او ادامه داد: با وجود تعطیلی ها، تا کنون 572هزار نفر برای برای سالتحصیلی آینده ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود تعداد دانش آموزان استان با افزایش 13هزار نفری نسبت به سال گذشته به 620 هزار نفر برسد.
محمدی با بیان اینکه از 10 اردیبهشت فعالیت های پروژه مهر در سطح استان آغاز شده است؛ افزود: تا به امروز 52جلسه ویدئو کنفرانس برای پروژه مهر در استان آذربایجان غربی برگزار شده است.
او با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری، 2 هزار و 539 نفر حائز شرایط بازنشستگی خواهند بود، بیان کرد: 1864 نفر تقاضای استمرار خدمت کرده اند و این مهم در جبران کمبود نیروی انسانی حائز اهمیت است.
جذب 856 نفر نیروی انسانی به آموزش و پرورش آذربایجان غربی
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی با توجه به چالش کمبود نیروی انسانی گفت: امسال 856 نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان، آزمون استخدامی ماده 28 و سرباز معلم وارد آموزش و پرورش استان خواهد شد.
او همچنین از تبدیل وضعیت 236 نفر از نیروهای آموزشی و پرورشی استان با هدف ساماندهی نیروی انسانی خبر داد.
محمدی، از برگزاری موفق امتحانات نهائی و آزمون های ورودی مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان در سطح استان خبر داد و افزود: مانور بازگشایی مدارس آذربایجان غربی در 2 شهریور ماه صورت می گیرد و این مانور برای سومین سال متوالی در مناطق 24 گانه استان برگزار می شود.
تولید 20 هزار محتوا در مناطق آموزشی استان
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: تولید محتوا و تشکیل بانک اطلاعاتی محتوا در مدرسه و مناطق آموزشی استان در دستور کار قرار دارد و تا کنون 20 هزار محتوا تولید و آمده ارائه می باشد.
او از انعقاد تفاهم نامه با مناطق و مدارس جهت تهیه نقشه دسترسی دانش آموزان به آموزش خبر داد و افرود: هدف آموزش و پرورش استان بهره مندی کلیه دانش آموزان از فرآیند آموزش می باشد.
محمدی ادامه داد: به همت اداره فناوری اداره کل در بستر برنامه شاد امکان برگزاری کلاس 250 نفره میسر شده است.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان؛ 3 میلیارد و 680میلیون تومان اعتبارات عمرانی از محل درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش از عوارض شهرداری بین مناطق آموزشی استان توزیع شده است تا مقدمات بازگشایی مدارس فراهم شود.
او در پایان اظهار داشت: عدم تعیین وضعیت آموزشی مدارس شبانه روزی، پایین بودن ثبت نام مدارس پیش دبستانی در شرایط کنونی، عدم صدور مجوز استفاده از تدریس بازنشستگان تاکنون و عدم تعیین تکلیف جاماندگان نهضت سواد آموزی و پایین بدون سهمیه نیروهای پشتیبانی - تخصصی استان نسبت به تعداد دانش آموزان از چالشهای پیش روی آموزش و پرورش است.
نظر شما