به گزارش خبرنگار کردپرس، پرویز اوسطی شامگاه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان قروه که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر در شهرستان قروه حرکت در حوزه تولید چندان قابل قبول نیست و در بعضی از بخش ها سوء مدیریت دیده می شود که نیاز است این وضعیت اصلاح گردد.
به گفته وی کشور دارد اقتصاد بدون نفت را تجربه می کند و باید شرایط اقتصادی پیش آمده مدیریت شود و مدیران از این ظرفیت نهایت استفاده را ببرند.
اوسطی از تشکیل زنجیره های تولید باتوجه به ارزشی که در کردستان موجود است گفت و تلاش برای پیش بردن جهش تولید با رویکرد اقتصاد مردمی و تولید مردمی و دانش بنیان را مهم خواند.
وی از پیگیری برای 15 درصد تخصیص اعتبارات بانک های دولتی به بخش کشاورزی که جزو قانون برنامه ششم توسعه است، خبر داد و افزود: در حال حاضر به جز بانک کشاورزی و بانک ملی، دیگر بانک ها در این زمینه اقدامی نداشته اند و ما به دنبال تحقق 15 درصدی سهم بانک ها در این زمینه استانی و کشوری هستیم.
اوسطی در ادامه به تشکیل فراکسیون توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: این ظرفیتی است برای فرآیند توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در سطح استان که باید بهترین بهره را برد.
وی اصلی ترین مشکل در شهرستان قروه را مربوط به آب دانست و تصریح کرد: در حوزه آب انتظار مردم انتقال آب به قروه است و مکاتبات لازم در این زمینه انجام شده و باتوجه به وضعیت نامناسب دشت های قروه این مهم در اولویت قرار دارد.
این نماینده مجلس به تلاش برای احداث سد مخزنی در شهرستان اشاره کرد و افزود: قروه تنها شهرستان بدون سد است و با راه اندازی یک سد می توان مدیریت آب را به دست گرفت.
پرویز اوسطی به کنترل آب به صورت حجمی توسط کشاورزان اشاره کرد و از پیگیری برای فاصلاب در دزج و دلبران و وینسار گفت.
وی همچنین رفع مشکلات مرتبط به انرژی را مهم دانست و بیان کرد: از معاون برق و انرژی درخواست 20 میلیارد تومان برای برق رسانی به چاه های کشاورزی و بهسازی شبکه فرسوده برق رسانی در کنار روشنایی معابر را داده و تا بخشی از عمده مشکلات حوزه کشاورزی رفع گردد.
اوسطی با بیان اینکه ارزش افزوده لازم برای روشنایی معابر به حساب شهرداری ها واریز می شود، اما شهرداریها زیربار انجام مسئولیت نمی روند، تصریح کرد: نیاز است در این زمینه هماهنگی و تعامل صورت گیرد تا این مشکل در شهرستان هم برطرف شود.
نماینده مردم قروه در مجلس همچنین از تلاش برای کمک های بهتر کمیته امداد به مددجویان و پیگیری مطالبات آنان خبر داد.
تأکید بر اجرایی شدن زنجیره فولاد، برگشت حقوق معادن به استان، احیای کارخانه فولاد زاگرس که هم اکنون در اختیار بانک سپه قرار دارد از دیگر مواردی بودند که اوسطی پیگیری آن ها را مهم خواند.
وی این بار از طرح سؤال از وزیر بهدشات گفت و بیان کرد: از وزیر بهداشت در خصوص وضعیت نابسامان حوزه بهداشتی و درمانی دو شهرستان قروه و دهگلان سؤال کرده و خواستار رسیدگی به حوزه بهداشت و درمان شدم.
اوسطی تأکید کرد که باید احداث بیمارستان دوم در قروه پیگیری و در این زمینه به طور جدی کار شود چون بیمارستان شهید بهشتی فرسوده بوده و پاسخ نیاز مردم شهرستان نیست.
وی گریزی هم داشت به پیگیری مشکلات در حوزه محیط زیست و عنوان کرد: در زمینه بازیافت زباله که اصلی ترین مشکل زیست محیطی شهرستان است با رئیس سازمان محیط زیست دیداری داشته و قرار شد تا در صورت جذب سرمایه گذار از محل صندوق ملی حمایت لازم شود لذا باید برای جذب سرمایه گذار یا از طریق بخش خصوصی و یا خود شهرداریهای منطقه به صورت مشارکتی اقدام کنند تا این معضل برای همیشه حل شود.
اوسطی در ادامه به انتقاد از عملکرد فنی و حرفه ای استان پرداخت و گفت که در این سال باید تلاش بیشتری شود و با رایزنی های صورت گرفته توسط مسئولان کشوری قول دادند که کردستان به عنوان پایلوت مهارت جامعه محور در سطح کشور انتخاب شود.
به گفته وی با این انتخاب مصداق جهش مهارت در سال جهش تولید در کردستان را خواهیم داشت و خروجی این طرح این خواهد بود که هرجایی نیروهای آموزش دیده را به کار گیرد دولت حمایت خود را دارد.
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود از گرفتن مجوز برای دپارتمان تخصصی گلخانه در شهرستان خبر داد و به پیگیری برای شهر شدن روستای مالوجه اشاره کرد و گفت: در جریان پیگیری برای ارتقای مالوجه به شهر اعلام شد که کار کارشناسی این مسئله تمام شده و قرار است به زودی ابلاغ شود.
پرویز اوسطی همچنین به پیگیری برای ارتقای روستاهای قوری چای و وینسار هم اشاره کرد و خطاب به مدیران شهرستان خواستار رعایت تکریم ارباب رجوع شد.
تأمین پتانسیل های موردنیاز کشاورزان، اشاره به اعتراضات گسترده نسبت به ضعف عملکردی شهرداریها، نبود شاخص قابل قبول در راه های مواصلاتی، اعتراض در خصوص اسناد مالکیت، شکایت از گرانی و نبود نظارت بر بازار از دیگر مواردی بودند که نماینده مردم قروه و دهگلان از پیگیری آن ها گفت.
نظر شما