به گزارش کردپرس، ناصر حضرتی پر در یک گفت و گوی خبری در سیمای استان اظهار داشت: در بحث مولد سازی و فروش اموال مازاد دستگاه های اجرائی تاکنون ۴۹ ملک ارزشمند شناسایی و مراحل فروش آنها در حال اجراست.
او بیان کرد: متاسفانه در این مورد چه در سطح کشور و چه در استان توفیقات کمتری حاصل شده است. دلیل اصلی نیز باور سنتی برخی مدیران است که تصور دارند هر مدیری یا دستگاهی که اموال زیادی دارد لذا مقتدرتر است، در حالیکه امروز بهره وری و کارایی ملاک است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی افزود: جلسات شناسایی وضعیت اموال مازاد دستگاه های اجرائی بطور جد در حال برگزاری است. معتقدیم با مولد سازی این اموال مازاد توسط بخش خصوصی که سالیانه هزینه های بسیاری صرف تعمیر و نگهداری آنها می شود می توان به بهره وری لازم دست یافت.
حضرتی با بیان اینکه 50 درصد درآمد حاصل از فروش اموال مازاد صرف پروژه های نیمه تمام همان دستگاه می شود، تاکید کرد: اگر دستگاهی اموال مازاد خود را معرفی نکند طبق قانون هزینه های تعمیر و نگهداری برای آن دستگاه پرداخت نخواهد شد.
او ادامه داد: در قانون جدید در صورتی که دستگاهی اموال خود را مازاد نداند کارگروه استانی مربوطه به ریاست استاندار اگر تشخیص دهند که آن ملک مازاد است، باید بفروش برسد.
نظر شما