نمایندگان جنبش تغییر در مجلس عراق تبدیل به دشمن اقلیم کردستان شده اند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- دبیر دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان (پارتی) نمایندگان جنبش تغییر در مجلس عراق متهم به دشمنی با اقلیم کردستان و انجام دادن اقداماتی ضد منافعو دستاوردهای اقلیم متهم ساخت.

به گزارش کردپرس، طی روزهای گذشته نمایندگان جنبش تغییر در مجلس عراق دولت اقلیم کردستان را شکست خورده و ناتوان از اجرای اصلاحات خوانده و خواستار خروج فوری حزب از دولت شده و تهدید کردند در غیر این صورت استعفا داده و از حزب جدا می شوند.

در این خصوص فاضل میرانی دبیر دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان (پارتی) طی گفتگویی با رادیو صدای آمریکا، گفت که جنبش تغییر به همراه حزب دمکرات و اتحادیه میهنی در دولت اقلیم شریک بوده و وظایفی را بر عهده دارد و نمی تواند در عین حال حضور در دولت نقش اپوزیسیون را ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه حزب وی از اقدامات و مواضع نمایندگان جنبش تغییر در مجلس عراق نگران است، آنان را متهم به دشمنی با اقلیم کردستان کرده و افزود که یکی از مشکلات کردها در عراق این است که نمایندگان خود آنان به دولت مرکزی می گویند نظام فدرالی کنونی را رد کرده و همه استان ها را تحت کنترل خود درآورده و دستاوردهای کردها و امتیازات قومی کسب شده آنان را که حاصل جانفشانی و مبارزات طولانی است، از بین ببرند.

همچنین اذعان کرد که اقلیم با مشکلات اقتصادی بسیاری روبرو است، اما از آزادی و امنیت لازمه برای شهروندان و جوانان برخوردار است.

وی خاطر نشان ساخت که اعضای جنبش تغییر از وضعیت کنونی ناراضی بوده و سعی در بهبود آن داشته و اختلافاتی میان نمایندگان آنان به وجود آمده، اما امید می رود رهبران حزب بتوانند این مشکلات را برطرف و از تاثیرگذاری این مسکلات بر شرکای حزب جلوگیری کنند.

همچنین درباره روابط میان حزب دمکرات و اتحادیه میهینی نیز گفت که دو حزب دارای اختلافات فراوان و با پیشینه طولانی هستند، اما به زودی نشستی میان آنان و همچنین نشست فراگیر احزاب سیاسی اقلیم، در دفتر ریاست اقلیم برگزار می شود.

فاضل میرانی با اشاره به اینکه مشکل کردها در عراق اشخاص نیستند، بلکه ذهنیتی است که آنان را با دیدگاهی فرودست می نگرد؛ سفر اخیر مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق به اقلیم کردستان را اقدامی مثبت خوانده و گفت که این سفر دارای جنبه هایی نمایشی و خودبزرگ نمایی نیز بود.

وی درباره سفر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق و روابط کردها با ترکیه و فرانسه، نیز گفت که کردها باید رابطه با هر دو طرف را حفظ کنند.

دبیر دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان (پارتی) درباره پ.ک.ک و حملات ترکیه به اقلیم نیز تاکید کرد که زیانی که پ. ک.ک، به کردهای عراق وارد کرده بسیار بیشتر از زیانی است که برای ترکیه داشته و گفت چرا پ.ک.ک، وارد کردستان عراق شده و ترکیه را نیز به دنبال خود می کشاند که به گفته وی این همه ویرانی رابرای این سرزمین را به بار آورده است.

همچنین اعلام کرد که پ.ک.ک، خطری برای ترکیه ندارد، بلکه خطر این حزب متوجه عراق و سوریه و دیگر کشورها است و باید دانست که ترکیه برای پس گرفتن موصل نیامده، بلکه می خواهد تهدید پ.ک.ک را خارج از خاک خود رفع کند و وی در عین حال تاکید کرد:" ما نه حامی پ.ک.ک، و نه حامی ترکیه نیستیم، اما این واقعیت است."

کد خبر 319145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha