به گزارش کُرد پرس به نقل از ایسنا، دکتر سید محسن زهرایی درباره توزیع واکسن آنفلوآنزا در شبکه بهداشتی، گفت: به محض آنکه واکسن آنفلوآنزا در اختیار معاونت بهداشتی قرار گیرد کار توزیع آن بین مراکز هم آغاز خواهد شد. توزیع ابتدا از دانشگاههای علوم پزشکی شروع میشود و سپس بین مراکز عملیاتی پخش خواهد شد؛ البته فرایند توزیع ممکن است چند روز طول بکشد اما، موضوعی که واضح است این است که تا روز شنبه (۵مهرماه) واکسن آنفلوآنزا در مراکز بهداشتی برای تزریق توزیع نخواهد شد.
وی با بیان اینکه آغاز فرایند توزیع واکسن در مراکز به معنای آن نیست که از همان روز واکسن در اختیار تمام مراکز است، اظهار کرد: طبیعتا کار توزیع چند روزی زمان میبرد و پس از آن گروههای پرخطر با اولویتبندیهای اعمال شده واکسن دریافت خواهند کرد.
زهرایی ادامه داد: خانمهای باردار، کارکنان بیمارستانها و کارکنان حِرَف پزشکی که در ارتباط با بیماران احتمالی هستند، در اولیت دریافت واکسن آنفلوآنزا قرار دارند و میتوانند پس از توزیع واکسن به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند تا واکسن دریافت کنند.
وی افزود: فراخوانی برای تزریق واکسن آنفلوآنزا داده نمیشود، افرادی که مشمول دریافت واکسن از شبکههای بهداشتی درمانی میشوند میتوانند طی تماس تلفنی با مرکز بهداشتی که تحت نظر آن هستند از آغاز انجام واکسیناسیون آنفلوآنزا مطلع شده و اقدام کنند.
رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با اشاره به اینکه قرار است حدودا ۱.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در این مرحله در اختیار معاونت بهداشتی قرار گیرد، تصریح کرد: واکسن آنفلوآنزا برای گروههای پرخطرِ تحت پوشش شبکه بهداشتی به شکل رایگان توزیع میشود و افراد عادی با مراجعه آزاد به این مراکز نمیتوانند واکسن دریافت کنند.
نظر شما