دکتر جواد آقازاده در گفت و گو با کردپرس بیان کرد: اولویت واکسن فقط و فقط برای گروههای هدف و بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواهد بود .
او با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا تاثیری در پیشگیری از بیماری کرونا ندارد، افزود: همشهریان عزیز برای تهیه واکسن آنفلوانزا به مراکز خدمات جامع سلامت ، خانه های بهداشت و داروخانه ها مراجعه نکنند زیرا واکسن برای همه مورد نیاز نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی تاکید کرد: اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ، اعضای قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونای استان و مسئولین واکسن دریافت نخواهند کرد و آخرین نفراتی خواهند بود که بعد از تلقیح واکسن به گروههای هدف و اولویت دار ، واکسن آنفلوانزا دریافت خواهند کرد .
آقازاده در خصوص جزئیات توزیع واکسن آنفلوانزا در استان و نحوه توزیع آن اظهار کرد: در مرحله اول تعداد ۳ هزار و ۷۵۰ واحد واکسن آنفلوانزا برای آذربایجان غربی دریافت شد که ۲ هزار و ۵۰۰ واحد سه ظرفیتی و یک هزار و ۲۵۰ واحد چهار ظرفیتی بود.
او با بیان اینکه توزیع واکسن آنفلوانزا بر اساس اولویت گروههای پرخطر و از طریق مراکز بهداشت انجام میگیرد ادامه داد: مرحله دوم نیز از امروز سه شنبه با ورود ۱۷ الی ۱۸ هزار دوز واکسن به استان و در بین گروههای هدف توزیع میشود.
دکتر آقازاده اظهارکرد: افراد با سن ٦٥ سال و بالاتر، بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی آنها، بزرگسالان و کودکان مبتلا به بیماریهای مزمن ریوی یا قلبی شامل آسم، بزرگسالان و کودکان مبتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، بزرگسالان و کودکان مبتلا به اختلالات مزمن عملکرد کلیه، بزرگسالان و کودکان مبتلا به نقص سیستم ایمنی ناشی از بیماریها یا مصرف داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی مانند کورتیکواستروئیدها یا رادیوتراپی، کودکان و نوجوانان ٦ ماهه تا ١٨ساله که ترکیبات محتوی استیل سالیسیلیک اسید (آسپیرین) را برای مدت طولانی مصرف میکنند و به دنبال ابتلاء به بیماری آنفلوآنزا، در معرض خطر ابتلاء به سندرم Reye قرار دارند، در اولویت تزریق واکسن هستند.
او در پایان گفت: شهروندان در صورت داشتن هر گونه سوال دارویی میتوانند با شماره مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم به شماره ۱۹۰ تماس گرفته و سوالات خود را با کارشناسان امور دارویی مطرح کنند.
نظر شما