مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانغربی در گفت و گو با کردپرس گفت: با وجود شیوع کرونا و بروز مشکلات در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، میزان سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در استان دو برابر شده است.
او با بیان اینکه بستههای سوم حمایتی باید به حوزه گردشگری اختصاص پیدا کند، افزود: مجموع سرمایهگذاری انجام شده در هفته دولت امسال برای افتتاح ۲۰ طرح بیش از820 میلیارد تومان بوده است که برای ۲۴۷ نفر در اشتغال ایجاد کرده است.
او با اشاره به اهم در نشست هماندیشی پیرامون مسائل و مشکلات حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بوکان اظهار داشت: هدف از احداث موزه، ایجاد فضای مناسب جهت حفاظت و نگهداری از آثار باستانی است و در صورت احداث آن این آمادگی وجود دارد که آثار تاریخی این شهرستان به این موزه برگردانده شده و در معرض دید عموم قرار گیرد.
جباری با اشاره به لزوم احداث موزه در بوکان بیان کرد: سال گذشته ۱۱ فقره مجوز سرمایهگذاری در بوکان در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی صادر شد و شهرستان بوکان از این پتانسیل برخوردار است که به یکی از مقاصد مهم گردشگری در سطح استان تبدیل شود.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تاکید بر تسریع در ساخت موزه باستانشناسی این شهرستان به کردپرس گفت: باید اعتبارات ویژه برای این شهرستان در بخش میراث فرهنگی و صنایع دستی در نظر گرفته شود که در این زمینه تکمیل موزه این شهرستان و بازگرداندن آثار باستانی مربوط به بوکان و قرار گرفتن در این موزه میتواند نخستین گام باشد.
انور حبیب زاده گفت: شهرستان بوکان به دلیل داشتن اماکن تاریخی مانند مسجدجامع و حمامیان، قلعهسردار، تپه و غار قلایچی میتواند به قطب گردشگری در آذربایجانغربی تبدیل شود و این امر در سایه توجه به شهرستان و اختصاص اعتبارات لازم صورت میگیرد
نظر شما