به گزارش کرد پرس، سیدمرتضی بختیاری در جشن خودکفایی 3 هزار مددجوی کردستانی در سنندج، گفت: استان هایی که تا پایان آذر جاری بتوانند سهم اعتبار اشتغالزایی خود را جذب کنند، ظرفیت آنان را افزایش خواهیم داد.
وی اظهار کرد: همچنین در راستای توسعه اشتغال، کارآفرینانی که برای ۲۰ مددجو اشتغالزایی کنند، تا سقف ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی دریافت خواهند کرد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور افزود: برای نخستین بار در دولت سیزدهم در ۱۷ فروردین جاری ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه کمیته امداد و ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه بهزیستی به حساب بانکهای عامل واریز و پرداخت آن از اول خرداد آغاز شد.
بختیاری ادامه داد: خلاقیتها و ظرفیتهای این استان بسیار بالا است اما تاکنون از این ظرفیتها بهره چندانی برده نشده است که امیدمی رود با وجود ارتباط و هماهنگی بین مدیران استان از این پس این پتانسیلها مورد استفاده قرار گیرند.
وی با بیان اینکه بانکهای عامل استان در زمینه همکاری در پرداخت تسهیلات به مددجویان جزو برترین بانک های کشور هستند، یادآور شد: شواهد نیز نشان داده است که خوش حساب ترین مشتری های بانک ها همین مددجویان کمیته امداد هستند.
افکار بلند بهرهوری در عرصه خدمت را دوچندان میکند
نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ما باید فکرهای بلند داشته باشیم تا بتوانیم بهرهوری را در عرصه خدمت مضاعف کنیم، بیان کرد: استان کردستان در حال حاضر از بدنه مدیریتی توانمند و پای کار برخوردار است.
حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی بر ضرورت وجود نشاط و سرزندگی در محیط کسب و کار تاکید کرد و گفت: نشاط لازمه محیط کار است و زمینهساز بهرهوری در محیط کار خواهد بود.
وی با بیان جملهای از حضرت علی (ع) که «سستی از عوامل محرومیت است»، افزود: اگر انسان بیحال باشد و سرزندگی نداشته باشد محروم خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: ما باید فکرهای بلند داشته باشیم تا بتوانیم بهرهوری را در عرصه خدمت مضاعف کنیم.
حجت الاسلام پورذهبی در ادامه با بیان اینکه علامت جوانمردی از دیدگاه امام حسن مجتبی(ع) همت عالی است، ادامه داد: کسی که میخواهد جوانمرد باشد باید همت والایی داشته باشد.
وی یادآور شد: در کنار همت والا، تلاش و حرکت از دیگر ویژگی انسانهای جوانمرد است که این مهم را در وجود کارآفرینان جوان استان به خوبی میتوان مشاهد کرد.
نماینده ولی فقیه در کردستان بیان کرد: قطعا شروع هر کاری با مشکلات و موانعی از لحاظ مالی و غیره مواجه است پلهها را باید یکی پس از دیگر بالا رفت و در مسیر رشد و ترقی تلاش کرد.
حجتالاسلام پورذهبی برنامهریزی در کار را از ضرورتهای مهم عنوان کرد و گفت: باید هر قدمی را با برنامه برداشت و در کنار آن توان و قدرت ریسکپذیری را هم تقویت کرد.
هدف گذاری ایجاد ۱۵ هزار شغل برای مددجویان
مدیرکل کمیته امداد کردستان نیز در این مراسم از هدف گذاری برای ایجاد ۱۵ هزار شغل طی امسال خبر داد و گفت: کمک به توانمند سازی مددجویان از طریق استعدادسنجی، مشاوره شغلی، آموزش، نظارت و بازاریابی و در نهایت پرداخت تسهیلات انجام می شود.
رضا طوسی افزود: این نهاد به عنوان رابط و هماهنگ کننده بین یاوران اشتغال و مددجویان تلاش می کند تادر کنار اینکه خانواده های تحت حمایت صاحب شغل پایدار شوند برای افراد دیگر هم اشتغال زایی کند.
وی اظهار کرد: سال گذشته از محل پرداخت تسهیلات اشتغال این نهاد به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان برای هشت هزار مددجو شغل ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد کردستان ادامه داد: ۴۰ درصد از این تعداد اشتغال در روستاها و ۶۰ درصد در شهرها بوده که ۳۱ درصد آن مختص زنان سرپرست خانوار بوده است.
طوسی یادآور شد: همچنین در جهت کمک به اشتغال زایی جوانان ۴۸ درصد از این وام ها به جوانان رده سنی ۲۰ تا ۴۰ سال پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه هدف گذاری امسال ایجاد ۱۵ هزار شغل برای مددجویان و پرداخت ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه است، بیان کرد: برنامه ریزی برای کمک به آموزش فنی و شغلی 7 هزار مددجو از دیگر برنامه های کمیته امداد کردستان در سال جاری است.
کمیته امداد امسال برای 15 هزار کردستانی شغل ایجاد میکند
استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) امسال با 900 میلیارد تومان اعتبار برای 15 هزار کردستانی شغل ایجاد میکند.
اسماعیل زارعیکوشا افزود: کمیته امداد امام خمینی در زمینه اشتغالزایی الگوی بسیاری خوبی برای دولتها بوده و توانسته در طراحی و خلاقیت برای ایجاد فرصتهای شغلی و سرمایهگذاری با سرمایههای اندک و در حوزه جوانان و به ویژه مددجویان زیرپوشش خود قدمهای مثبتی برداشته است.
وی ادامه داد: کمیته امداد برای ایجاد 15 هزار شغل در سال جاری در کردستان با 900 میلیارد تومان هدفگذاری کرده است که اگر این اعتبار تا آذرماه جذب شود اعتبار بیشتری به استان تخصیص خواهد یافت.
استاندار کردستان یادآور شد: اگر این هدفگذاری محقق شود، معادل و یا کمی بیشتر از کل اشتغالی است که کردستان به شورای عالی اشتغال تعهد داده در سال جاری ایجاد کند.
زارعی کوشا بیان کرد: تحقق آمار اشتغال سال جاری جدای از اینکه در کاهش رقم بیکاری استان موثر است بلکه موجب جداشدن این استان از رتبههای صدر جدولی استانهای بیکار میشود.
نظر شما