حامد سپهری در گفتگو با خبرنگار کردپرس گفت: سراب نیلوفر یکی از پتانسیلها و ظرفیتهای شاخص استان کرمانشاه در حوزه گردشگری محسوب می شود که در سطح ملی و بین المللی شناخته شده است و توسعه و رونق این مجموعه به جذب گردشگر و درآمدزایی و اشتغال استان کرمانشاه کمک بسیاری میکند.
وی افزود: سراب نیلوفر بزرگترین دریاچه طبیعی استان کرمانشاه است و گلهای نیلوفر این دریاچه یک جاذبه اختصاصی برای این سراب زیبا هستند و نمونه آن در جای دیگری پیدا نمیشود.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه افزود: این دریاچه در ۲۰ کیلومتری شهر کرمانشاه واقع شده و از طریق یک جاده بزرگراهی به این کلانشهر یک میلیون نفری متصل می شود که یک موقعیت بسیار ممتاز محسوب است.
وی یکی از ظرفیت های سراب نیلوفر را ایجاد یک شهر بازی مدرن دانست و گفت: کرمانشاه هنوز فاقد یک شهر بازی مناسب است و محوطه این دریاچه میتواند یک جانمایی بسیار مناسب برای اینکار باشد.
این مدیر حوزه گردشگری اظهار داشت: سال گذشته كه مجموعه سراب نيلوفر در اختيار شركت توسعه گردشگري بود،چند بسته متنوع برای سرمایهگذاری تعریف کردیم و رایزنیهای بسیاری در اين زمینه برای جذب سرمایه گذار انجام دادیم و چند کارآفرین نیز برای مشارکت در این طرح ها اعلام آمادگی کرده اند.
وی ادامه داد: یک حوزه تعریف شده مربوط به ایجاد ورزش های آبی در بخشی از این دریاچه است. متاسفانه در شرایط فعلی شناگرها با پوشش نامناسبی از هر سمتی داخل دریاچه میپرند و موجب ناراحتی خانواده ها می شوند.
این مدیر حوزه گردشگری عنوان کرد: یک قسمت دریاچه نیز برای ایجاد فواره و رقص نور تعبیه شده که در کنار قسمت استقرار مردم جانمایی شده است. یک بخش نیز برای ایجاد رستوران و فضای آلاچیقی روی آب در نظر گرفته شده که با اجرای یک اسکله این کار انجام می شود.
وی ابهام در وضعیت مالکیت سراب نیلوفر را یک عامل مهم بازدارنده در مسیر سرمایه گذاری در این دریاچه دانست و گفت: مشخص بودن وضعیت مالکیت برای کسی که قصد دارد میلیاردها تومان سرمایه گذاری کند یک موضوع بسیار مهم است.
سپهری افزود: آب منطقه ای کرمانشاه عنوان میکند کل مجموعه سراب نیلوفر مطابق قانون متعلق به دولت است و آب منطقه اي متولي آن است و شرکت توسعه گردشگری نیز بر این مبنا یک قرارداد اجاره ۵ ساله با این مجموعه منعقد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر سو دادگستری هم به عنوان متولی موقوفات فاضل عراقی عنوان می کند كه مجموعه گردشگري سراب نيلوفر وقفی بوده در اختیار آن ها است و بر اين اساس هرساله مجموعه را اجاره مي دهد.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه وقف یک دریاچه طبیعی و مانند سراب نیلوفر و بستر درياچه را محل ایراد دانست و گفت: امیدواریم با کمک رسانه ها و نظر مساعد قوه قضاییه، همانند وقف کوه دماوند این موضوع را هم حل کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: علاوه بر مشکل مالکیت، آسیب دیدن زیرساخت های مجموعه مانند تاسیسات برق و مکانیک، ابنیه، سنگ فرش و آسفالت هم یکی از عوامل مهم بازدارنده جذب سرمایه گذار است.
سپهری ادامه داد: در سال ۹۷ آقای رنجبر فرماندار کرمانشاه با توجه به قابلیت های مجموعه، به شکل خیلی دلسوزانه پیگیر ترمیم زیرساخت ها بود و فرمانداری کرمانشاه در سال ۹۸ حدود ۵۰۰ میلیون برای توسعه و ترمیم زیرساخت ها مصوب نمود تا در قالب یک برنامه سه ساله کل زیرساخت ها با تخصيص اعتبار ترمیم شود و زمينه جذب سرمايه گذار و جلب رضايت گردشگران فراهم شود اما متاسفانه به علت مشخص نبودن مالكيت مجموعه امكان هزينه اعتبار مذكور ميسر نشد و از سال گذشته مجموعه توسط دادگستري اجاره داده شده است.
نظر شما