به گزارش کُرد پرس، اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کردستان بر این باورند که نیروها و افرادی که از یک جریان سیاسی حمایت می کنند و آرای مردم را به آن سمت هدایت می کنند، باید در برابر عملکرد این جریان ها هم پاسخگو باشند نه اینکه بعد از تباه سازی ها در آخر کار طلبکار هم باشند.
بر اساس این گزارش، محرم وزیری، دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی کردستان در نشست هماندیشی تعدادی از اعضا شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کردستان با مسوولان رسانهها در سنندج گفت: به دنبال ابلاغ شورای کشوری مبنی بر شورای استانها و شهرستانها، بر اساس انتخابات در همه شهرستانهای کردستان مجامع برگزار شد و در همان جلسه رئیس و دبیر شورا با رایگیری مخفی صورت گرفت.
دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کردستان هدف از ایجاد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را در چند حوزه برشمرد و گفت: یکی از مهمترین حوزههای آن پیگیری منویات مقام معظم رهبری در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و مسائلی است که عامه مردم با آن درگیر هستند.
وزیری رسالت دیگر این شورا را حفظ حرمت و تکریم نیروهای ارزشی و انقلابی در استانها اعلام کرد و افزود: دفاع از ارزشها و مکتب امامین انقلاب از دیگر رسالت اصلی و مهم این شورا است.
وی با بیان اینکه بر همین اساس اعضای شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب از افراد ذینفوذ سیاسی اجتماعی و فرهنگی تشکیل شده است، اضافه کرد: علاوه بر احزاب مورد وثوق، شورای ائتلاف از ۲ نفر از روحانیون، ۲ نفر از اساتید دانشگاه، سه نفر از بانوان ذینفوذ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و 5 نفر از جوانان فعال در عرصههای سیاسی اجتماعی و مابقی اعضا از معتمدین سیاسی استان تشکیل شده است.
دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کردستان گفت: یکی از پارامترهای مهم افراد در حضور شورای ائتلاف داشتن عقبه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی مقبول، متش سیاسی شفاف و نداشتن سوء سابقههای رفتاری یا سیاسی است.
وزیری تصریح کرد: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به هیچ عنوان حصار و دیواری برای ورود و خروج افراد ندارند هر آن کس که دل در گرو انقلاب نظام و ولایت دارد از هر طیف و هر جریان فکری که باشد میتواند در این شورا حضور داشته باشد و در جلسات عمومی و تخصصی شرکت کند.
وی با اشاره به اینکه این شورا دارای هفت کمیته اصلی است، افزود: فعالیت آنها احصای مطالبات مردم در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی اقتصادی و مدیریتی استان و پیگیری در رفع نواقص آن است.
دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کردستان با بیان اینکه حفظ حرمت و کرامت افراد و مدیران یکی از شعارهای اصلی شورای مرکزی است، یادآور شد: هدف از تشکیل این شورا نه مچگیری بلکه اصلاح و مشورت است بر همین اساس منش و رویکرد اصلی اعضای شورا در تداوم و تقویت مدیریت کارآمد و دقت و مطالعه بر روی مسائلی که سبب ناکارآمدی در عرصههای مختلف مدیریتی بالاخص در استان کردستان است.
وزیری اظهار داشت: شورا در طول حیات یکساله خود دیدارهای مختلفی با مدیران ارشد استان داشته است و در همه این دیدارها آنچه که برای شورا مورد دغدغه و توجه بوده احصای مطالبات مردم و پیگیری این موارد از مدیران ارشد استان بوده است.
وی با ذکر اینکه سیاستهای آینده ما مشخص است، افزود: یک مجلس انقلابی با رویکرد و منش ولایتمداری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد شده و در در راستای پیگیری مطالبات و منویات مقام معظم رهبری ما در صدد روی کارآمدن یک دولت انقلابی و جوان هستیم و آنچه که سیاستهای کلی و کلان شورای مرکزی است ما در استان پیگیری خواهیم کرد.
از ظرفیت های کردستان استفاده نمی شود
سید خالد حسینی یکی دیگر از اعضای این نهاد سیاسی هم در ادامه این نشست با اشاره به اینکه کردستان از نظر طرفیت های بالقوه اقتصادی و فرهنگی یک استان کم نظیر است، گفت: متاسفانه در سال های اخیر در سایه سر کار بودن مدیران ناکارآمد به این ظرفیت ها توجه نشده است و ضروری است که این رویه مدیریتی در کردستان تغییر کند.
وی افزود: دلیل اینکه استان کردستان از نظر عموم شاخص های توسعه استان آخر یا در ردیف استان های آخر کشور قرار می گیرد ناکارآمدی مدیران کلان استان است.
حسینی با بیان اینکه ضعف مدیریت در کشور ما عامل اصلی بروز مشکلات برای مردم به ویژه در حوزههای اقتصادی است، عنوان کرد: مدیران بی کفایت و بی انگیزه عامل اصلی بروز این وضعیت برای کشور هستند و به همین دلیل باید شرایط برای جابجا شدن و تغییر بسیاری از مدیران کشوری و استانی در کشور فراهم شود.
بهمن عرفانی دیگر عضو شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان هم در این نشست یکی از راهکارهای عبور از مشکلات در کشور و به تبع استان کردستان را توجه به بندهای مطرح و تصریح شده در بیانیه گام دوم دانست و گفت در این بیانیه به مسائلی از جمله تقویت و تربیت نیروی متخصص جوان، ساختن تمدن نوین و.... اشاره شده است که اجرایی شدن آنها می تواند درمان دردهای کشور باشد.
وی بر اجرایی کردن بیانیه گام دوم تاکید کرد و افزود: با اجرایی کردن بیانیه گام دوم بخش زیادی از مشکلات فعلی در کشور ما رفع میشود.
وی خواستار توجه به مسئله جوانان به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای بیانیه گام دوم شد و گفت: متأسفانه امروز بخش زیادی از مسائل مورد تاکید در بیانیه گام دوم بیشتر بهصورت شعاری از سوی مسئولان مطرح میشود.
محمدقربان کیانی دیگر عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان با اشاره به وجود نیروی انسانی توانمند به عنوان یکی از مهمترین سرمایهها در کشور، اظهار کرد: امروز نیروی انسانی به مهمترین سرمایه در هر کشوری تبدیل شده است.
وی نادیده گرفته شدن این نیروی انسانی را مورد انتقاد قرار داد و یادآور شد: ما بهصورت بهینه از نیروی انسانی در اختیار استفاده نمیکنیم و این یکی از مشکلات جدی در کشور ماست.
ماموستا جلال مرادی دیگر عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان کردستان نیز ضمن اشاره به در پیش بودن ماه مولود، اظهار کرد: تلاش در راستای تحکیم پایههای وحدت و همدلی در هر شرایطی یکی از نیازهای لازم و ضروری است.
وی ضمن اشاره به تلاش دشمن در راستای توطئه بر علیه وحدت و همدلی در کشورمان، عنوان کرد: ما باید در هر شرایطی هوشیار باشیم و در مقابل توطئههای دشمن ایستادگی کنیم.
نظر شما