بازدید از پروژه های تکراری در قروه؛ رونمایی از وعده های جدید

سرویس کردستان- پروژه های ناتمام در قروه چندین سال است درگیر بازدیدهای صوری مسئولان می شود و در نهایت با رونمایی از وعده های جدید حواله داده می شود برای آینده نامعلوم...

به گزارش خبرنگار کردپرس، روز پنج شنبه برای بار چندم رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به همراه تعدادی از مدیران کل استانی از جمله مدیر کل جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، دانشگاه علوم پزشکی و ... در سفر به شهرستان قروه از پروژه های ناتمام بازدید کردند و مثل همیشه نشست کمیته برنامه ریزی را گذاشته و باز هم مثل همیشه ضمن تکرار وعده ها از قبل داده شده این بار از وعده های جدید رونمایی کردند.

بازدیدی که مثل همیشه صوری بوده و بدون نتیجه مثبت حواله داده می شود به سال آینده و دور بعدی بازدیدها... و البته گاهی اوقات هم این بازدیدها از رهبری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان به دست استاندار سپرده می شود و چرخش وعده ها بیشتر از چرخش پروژه های ناتمام است.

ثبت وعده های بی اثر در تاریخ

پنجم مهرماه 97 بود که «بهرام نصراللهی زاده» به همراه هیئت همراه به بازدید از پروژه های ناتمام در قروه پرداخت. پروژه هایی همانند دانشکده صنعت و معدن، کتابخانه شماره 3 (ابوذر)، تصفیه خانه دزج و دلبران و... که سال هاست درگیر وعده های بی عمل مسئولان بوده و هر سال نظاره گر این بازدیدهای صوری هستند.

گرچه در کمیته برنامه ریزی در تاریخ ذکر شده تمامی مسئولان از رفع مشکلات گفتند اما بعد از گذشت یکسال از این بازدید، شواهد نشان داد که هیچ کدام از مصوبات و وعده ها نتیجه مثبتی را به همراه نداشت. این مهم را می توان در بازدید بعدی با همین روال تکراری و همین هیئت که در تاریخ 16 دی ماه 98 انجام شد، دید. به طوری که بار دیگر همان بازدیدها تکرار و همان وعده ها تکرار و هر سال با یک وعده جدید دیگر به سال بعد موکول می شود...!

نکته جالب اینجاست که این بازدیدهای صوری تنها بدین شیوه صورت نمی گیرد بلکه گاهی اوقات هم سکان آن به دست استاندار می رسد. بدین صورت که بازدید از همین پروژه های ناتمام توسط استاندار کردستان در تاریخ 18 مهرماه 98 صورت گرفت و بازهم همان حرف های تکراری تحویل مردم داده شد.

این بازدیدهای صوری گویا دوره ای شده و هر چند مدت یک بار باید تکرار شود. نمونه بارز این تکرار در سفر روز پنج شنبه رئیس مدیریت و برنامه ریزی کردستان و دیگر مسئولان استانی مشاهده شد به طوری که دقیقاً همان پروژه ها در رصد قرار گرفتند.

هرچند به نظر می رسد برای مسئولان نتیجه چندان مهم نیست بلکه آنچه اهمیت دارد ثبت در پرونده کاری خودشان است که به عنوان یک رزومه درج گردد و در قالب حرف به مردم ارائه شود؛ اما نباید فراموش کرد این وعده ها در حافظه تاریخ ثبت شده و توسط افکار عمومی مورد بازخواست قرار می گیرد.

نتیجه بازدیدهای قبلی چه شد؟!

هر کدام از پروژه های ناتمام که در این سه سال اخیر مدام مورد بازدید قرار می گیرند روی همان کاغذ مانده اند و به جای اندک پیشرفتی به چرخش وعده ها می پیوندند.

از دانشکده صنعت و معدنی که ۷ سال از شروع آن می گذرد و مدام دست به دست می شود و معلوم نیست واقعاْ امسال هم به بهره برداری می رسد یا نه؟! تا تصفیه خانه دلبران که قرار بود در عرض ۶ ماه آماده شود اما معلوم نیست به کجا رسید!... یا پروژه راه آهن که بررسی های میدانی نشان می دهد این پروژه آماده بهره برداری برای امسال نیست! اما مسئولان اصرار دارند که حتماً در سال جاری اتمام می یابد؟!

از طرح های روستایی و راه های ارتباطی گرفته تا رفع مشکل بحران آب در قروه؛ همه و همه چندین و چندبار مورد بازدید قرار گرفته اند و در این مدت تنها وعده ها یا تکرار و یا جدید اضافه شده اند و تمام...

با این وصف متولیان امر که اقدام به این گونه بازدیدهای پرهزینه و نمایشی می کنند چرا حداقل یکبار از نتیجه بازدیدها گزارشی ارائه نداده اند؟! چرا کاری که انجام شده را اعلام نکرده اند؟! اگر واقعاً این برنامه ها اثربخش بوده اولاً چرا دوباره در لیست بازدید همان پروژه ها وجود دارد و دوماً چرا وقتی بازدیدی می شود پیگیری برای آن را در دستور کار خود ندارند؟!

پروژه های نیمه تمام مهم را ببینید

شهرستان قروه در حال حاضر نیازمند انتقال آب است و در این زمینه پروژه این انتقال باید در اولویت باشد و مسئولان پاسخ دهند چرا این پروژه که با زندگی مردم سروکار دارد هنوز نهایی نشده است؟!

مسئولان استانداری آن قدر که برای پروژه های فرعی وقت می گذارند نیاز است همت خود را در رفع بحران خشکسالی در قروه نشان دهند بحرانی که اگر در لیست توجه مسئولان قرار نگیرد شدت خواهد یافت.

دیگر پروژه مهم مربوط راه آهن است که گرچه تمام تلاش مجموعه استانداری را به خود گرفته تا حرفی را که زده اند عملی کنند اما به نظر می رسد این حرف کمی عجولانه و غیرکارشناسی بوده است و با این وجود امید می رود واقعاً وعده اتمام آن تا پایان سال تحقق یابد!

دانشکده صنعت و معدن دیگر پروژه مهمی است که با گذشت 7 سال با وعده های رنگارنگ، باید دیده شود و دیگر از قالب حرف درآید. پروژه کتابخانه ابوذر (شماره 3) قروه هم همین طور که بعد از گذشت 14 سال مدام پاسکاری می شود بین سازمان ها و در نهایت هنوز هم هیچ تکانی نخورده است!

حال باید دید آیا بعد از سه سال پیاپی تکرار این بازدیدهای صوری می توان شاهد اتمام این پروژه ها با قدمت چندین ساله در شهرستان قروه بود؟!

* گزارش: زیبا امیدی فر

کد خبر 340910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha