بازدید از پروژه های ناتمام قروه اثرگذار است/دستاوردهایی در مسیر توسعه

سرویس کردستان- فرماندار شهرستان قروه در واکنش به گزارش خبرگزاری کردپرس بازدید از پروژه های ناتمام را اثربخش دانست و از دستاوردهایی برای رسیدن به توسعه خبر داد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، پس از انتشار گزارش انتقادی کردپرس با عنوان «بازدید از پروژه های تکراری در قروه؛ رونمایی از وعده های جدید» در تاریخ 26 مهرماه که درباره بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان و تعدادی از مسئولان استانی از پروژه های ناتمام قروه بود، واکنش فرماندار شهرستان را در پی داشت.

در همین زمینه «حسین الماسی» در گفت و گو با خبرنگار کردپرس توضیحاتی را در خصوص نتیجه بازدیدهای قبلی این تیم مدیریتی ارائه داد.

به گفته او نتیجه بازدید سال گذشته بسیار مطلوب بود و مهم ترین مقوله ای که بسیار مدنظر قرار گرفت مربوط به رفع مشکل بحران آب تعدادی از روستاهای شهرستان بود که اجازه حفر 12 حلقه چاه آب و تأمین اعتبار لازم برای این کار توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان صادر شد.

«الماسی» با بیان اینکه در حال حاضر تأمین آب مجتمع های «وینسار، مظفرآباد، شوراب حاجی، شوراب خان، کمال آباد، چهارگاه، گنجی، چمغلو و خریله» انجام شده و دیگر همانند سابق مشکل آب نخواهند داشت، تأکید کرد: این رفع مشکل موقتی بوده و باید پروژه انتقال آب به دشت های قروه سریع تر انجام شود و درواقع زمانی از تأمین آب شرب قروه اطمینان حاصل می گردد که انتقال آب صورت گیرد.

او به مشکل تصفیه خانه دلبران اشاره کرد و افزود: برای تصفیه خانه دلبران از نظر تأسیسات تکمیل است اما تنها برای رزینگ به مشکل برخورده ایم و با این وجود تصفیه خانه کار می کند و در زمان نیاز مورد استفاده قرار می گیرد.

«الماسی» همچنین از تأمین اعتبار برای ساخت 3 مدرسه روستایی و شهری خبر داد و گفت: در بازدیدهای صورت گرفته اعتبارات لازم تخصیص یافته و مدارسی که نیازمند تجهیز و تکمیل هستند در دست کار قرار گرفته و راه اندازی خواهند شد.

فرماندار قروه ضمن ابراز تأسف برای تأخیر در یکسری از پروژه ها،اظهار داشت: درست است تعدادی از پروژه ها با تأخیر بسیاری مواجه شده اند اما این دلیل نمی شود بگوییم برای این موارد کاری نشده و تلاش می شود تا حداقل این پروژه ها از حالت رکود در بیایند.

«الماسی» پروژه کتابخانه ابوذر را یکی از همین پروژه های دارای تأخیر بسیار دانست و گفت که یکی از مشکلات این پروژه مربوط به تعهدات بخش خصوصی بود و با این وجود تلاش ها بر این است تا امسال پروژه کتابخانه تکمیل و راه اندازی گردد.

او پروژه دانشکده صنعت و معدن را دیگر پروژه ای دانست که تأخیر بسیار زیادی را به خود دیده، پروژه ای که تا کنون 18 میلیارد تومان به گفته «حسین الماسی» برای آن هزینه شده و هم اکنون 7 میلیارد تومان دیگر هم به آن اختصاص یافته است.

مطابق سخنان او پروژه دانشکده صنعت و معدن قدرت جذب هزار و 200 دانشجو را دارد و احتمال اینکه برای بهمن سال جاری به بهره برداری برسد، می رود.

«الماسی» در ادامه از اختصاص پنج میلیارد تومان اعتبار بعد از سفر معاون درمان وزیر بهداشت به قروه برای توسعه بیمارستان شهید بهشتی خبر داد و گفت که در حال حاضر اجرایی شدن مصوبات مرتبط در این زمینه در حال پیگیری است.

تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار برای روشنایی معادن پوکه و همین طور آسفالت کردن مسیر معادن روستاهای مهدیخان تا احمدآباد باش و جاده معدنی قروه، اوریه و مشیرآباد که در حال کار است، از دیگر مواردی بودند که فرماندار قروه به آن ها اشاره داشت.

«حسین الماسی» راه اندازی دو مجتمع صد رأسی دامپروری در سریش آباد و دلبران را از دیگر پروژه های نتیجه بخش بازدیدهای صورت گرفته دانست و گفت: همه موارد لازم برای اخذ مجوز این دو پروژه مهم که قدرت جذب صد تا 200 نفر را داشته و در تولید امنیت غذایی هم نقش دارند، صورت گرفته و 20 میلیارد تومان هم اعتبار برای این دو پروژه کمک خواهد شد.

او در ادامه با اشاره به دایر کردن سردخانه در شهرستان، تصریح کرد: سردخانه برای ذخیره محصولات کشاورزی بسیار مهم بوده و رویکردی که داریم به گونه ای است که نه از نظر تولید و نه از نظر دخیره سازی مشکل نداشته باشیم لذا ایجاد سردخانه ها می تواند در تأمین امنیت غذایی در سطح شهرستان مؤثر واقع شود.

«الماسی» یکی دیگر از نتایج بازدیدها را مربوط به هماهنگی برای ذخیره گندم در کارخانه آرد قروه و همین طور تأمین آرد موردنیاز شهرستان حداقل تا یکسال آینده دانست و گفت که تمامی این موارد با همکاری و تعامل صمت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی محقق شده است.

او راه اندازی پروژه دامداری دشت گل با 3 تا 7 هزار دام سنگین و دشت دام فراژن که دام مولد برای تولید گوشت قرمز، فرآورده های لبنی و پشم را دارد از دیگر نتایج بازدیدهای صورت گرفته عنوان کرد و این دو طرح را بسیار حایز اهمیت دانست.

فرماندار قروه سپس به فراهم کردن جاده دسترسی برای بخش خصوصی و سرمایه گذاری در شهرستان پرداخت و از دستاورد کمیته برنامه ریزی سال گذشته و نظارت بر بودجه تخصیص یافته اینکه چگونه و در چه مسیری هزینه می شود، گفت.

مطابق سخنان «حسین الماسی» یکی از مهمترین کارهایی که با همکاری «بهرام نصراللهی زاده» در شهرستان قروه صورت گرفت مربوط به ساخت پل ارتباطی در روستای فیروزآباد است که در طول 42 سال مردم با سختی و گذر از رودخانه مسیر ارتباطی خود را برقرار می کردند اما اکنون با ساخت این پل مشکل ارتباطی مردم روستا رفع شده است.

او با بیان اینکه پل فیروزآباد در عرض 40 متری ساخته شده است، عنوان کرد: این پل حتی قبل از تخصیص اعتبار شروع به ساخت و ساز آن شد و اگر همکاری «نصراللهی زاده» نبود در مدت 6 ماه راه اندازی نمی شد و مردم همچنان با مشکل مواجه بودند.

«الماسی» صراحتاً اعلام کرد که برای پل فیروزآباد اگر اجازه داده می شد حتماً آن را به نام «بهرام نصراللهی زاده» میزد. به گفته او تعاملی که رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان در این زمینه داشت بسیار اهمیت دارد.

فرماندار قروه همچنین تأکید کرد که تمامی این بازدیدها اثر دارد و باید انجام شود چرا که با همین نظارت های میدانی است که جلوی خام فروشی در معاون گرفته شده است و هم اکنون سنگ طلا تبدیل به شمش می گردد و سنگ آهن هم تبدیل به کنستانتره.

آن طور که «حسین الماسی» می گوید مسئله امنیت غذایی در قروه دیگر وجود ندارد و شهرستان می تواند نه تنها کل استان را تأمین کند بلکه قابلیت صادر کردن را هم دارد.

او به اجرای پروژه های حوضه های آبخیز در ویهج، جنیان، شیخ جعفر، اوریه و سریش آباد اشاره داشت و انجام این طرح ها را در تأمین آب مهم خواند.

«حسین الماسی» در پایان گرچه اظهار داشت که قبول داریم در اجرای تعدادی از پروژه ها تعلل صورت گرفته اما این نباید باعث شود که کارهایی که انجام شده را نادیده بگیریم و باید دانست که بازدیدهای صورت گرفته اثربخش بوده و دستاوردهای خوبی را به همراه داشته است و قطعاً در توسعه شهرستان اثرگذار هستند.

*******

باتوجه به گفته های فرماندار شهرستان قروه هرچند اقداماتی که شده ارزشمند هستند اما تأخیر در اجرای پروژه هایی که چندین بار مورد بازدید قرار می گیرند خود جای انتقاد دارد و هدف خبرگزاری کردپرس هم از انتقادات صورت گرفته بیشتر در خصوص پروژه هایی است که سال هاست خاک می خورند و به نتیجه نمی رسند. با این وجود انتظار می رود این بار واقعاً پروژه هایی همانند «دانشکده صنعت و معدن، انتقال آب، کتابخانه ابوذر» به ثمر برسند و دیگر از سبد وعده ها برداشته شوند./

کد خبر 341628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha