به گزارش خبرنگار کردپرس، آبان ماه امسال محور مواصلاتی پر حادثه «بوکان- میاندوآب»، 2 فوتی و 16 مصدوم در تصادفات جاده ایی داشته است.
پروژه ایی که از 12 سال پیش تا کنون در دست احداث است و وزیر راه و شهرسازی آخرین وعده برای اتمام آن را خرداد 1400 در نظر گرفته است.
اما علیرغم وعده وزیر راه و شهرسازی برای ساماندهی وضعیت راه های مواصلاتی بوکان، نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی از کارشکنی پیمانکار بزرگراه بوکان- میاندوآب خبر می دهد و می گوید: این پیمانکار، پروژه ساماندهی پیچ حادثه خیز ملالر را تحویل نمی گیرد.
12 سال قبل، دو بانده کردن مسیر میاندوآب – بوکان به طول 57 کیلومتر شروع شد. شهرستان میاندوآب تا سال 92، حدود 20 کیلومتر حوزه استحفاظی خود را به یک بزرگراه چهار بانده تبدیل کرد و آن را به زیر ترافیک برد.
اما بوکان چهار سال بعد از میاندوآب تنها موفق شد 10 کیلومتر از حوزه استحفاظی خود را تا اول شهر سیمینه از سمت میاندوآب به زیر بار ترافیک ببرد.
محوری که به دلیل ترانزیتی بودن ترافیک سنگینی را تجربه می کند و از سال ها پیش همچنان در دست احداث است و تا کنون آمار تصادفات جاده ایی در این محور بسیار بالا بوده و از آن به عنوان قتلگاه هم نام می برند.
امروز نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه بررسی پروژه های راه سازی بوکان که با حضور مدیر کل راهداری آذربایجان غربی و نماینده مجری شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در آذربایجانغربی با ریاست فرماندار شهرستان بوکان برگزار شد، گفت: شهروندان بوکانی زیر چرخ ماشینها له می شوند اما در جلسات داستان سرایی و بهانه جویی می کنید.
انور حبیب زاده از وضعیت پروژه های راه سازی بوکان به شدت انتقاد کرد و افزود: این جلسات باید به هدف تسریع در اجرای پروژه ها و رفع مشکلات برگزار شود نه داستان سرایی. این در حالی است که هر روز شهروندی از بوکان در جاده "بوکان- میاندوآب" به علت تصادف فوت می کند اما کدام یک از مسئولان استانی و پیمانکار با وزیر راه در خصوص این وضعیت مکاتبه کرده است؟
نماینده بوکان اظهار داشت: این بی عرضگی وزیر راه و شهرسازی است که 12 سال است ۳۵ کیلومتر جاده بوکان- میاندوآب آسفالت نشده است. نبود پول و اعتبارات بهانه است. اگر برای باقی محورها اعتبار است برای بوکان هم باید باشد.
او تصریح کرد: وزیر راه تشریف آورده بوکان، وعده داده است، اما وعده های او اجرا نمی شود من وعده های وزیر را در صحن مجلس منتشر می کنم و باید ایشان پاسخگو باشند.
به گزارش کردپرس، این در حالی است که با تکمیل این پروژه ، ضمن کاهش بار ترافیکی در شهر بوکان، سالم ماندن زیر ساخت های شهری و جلوگیری از آلودگی صوتی و زیست محیطی ناشی از ورود وسائط نقلیه سنگین و عبوری داخل شهر نیز رفع می شود.
اما عدم تکمیل بزرگراه بوکان میاندوآب، که به گفته خیرالله خادمی، معاون وزیر راه «از جمله اولویت ها و یکی از پنج کریدور اولویت دار شرکت ساخت و توسعه راههای کشور است»، متاسفانه طی یک دهه اخیر جایی در میان اولویت های این وزارتخانه نداشته است.
باید دید خرداد ماه وعده وزیر راه و شهرسازی در خصوص این قتلگاه در جنوب آذربایجان غربی عملی می شود؟
نظر شما