به گزارش کردپرس و به نقل از سلام پاوه؛ متن نامه بشرح ذیل است:
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر نمکی مقام محترم وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم :ضمن احترام به مقام والای شهدای راه سلامت و اهدای بهترین درود های زاگرس نشینان نیک اندیش، خدمت جان برکفان سنگر های مبارزه با کرونا ویروس، بعرض می رساند؛ به استان بحران زده ای گام نهاده اید که هنوز زخم های بر پیکر رنجور مانده آن باز هستند و صد افسوس درمانی بر آنها روانیست.
آری کرمانشاه را می شناسید و بارها و بارها از رنج بلایای طبیعی و انسان ساز آن شنیده اید، استانی که با قلب شکسته استقامتی جاودانه را برگزیده است؛ تا ندای مقاومت محرومان عاشق وطن را به گوش جهانیان برساند، اما اکنون خسته است و رنجور و گویا قاصدک های پیام رسان نیز دیگر رمق پرواز ندارند.
می دانیم که حضرتعالی نیز بسان ما ناگفته هایی در سینه دارید اما درد های سینه ما کجا و سینه رنجور شما کجا… برادر بزرگوار؛ اینجانب یک شهروند اوراماناتی با ملیت پر افتخار ایرانی هستم شهروندی با رویاهای حداکثری و مطالبه های بسیار حداقلی مانند راه اندازی یک دستگاه سی تی اسکن اهدایی موسسات خیریه در بیمارستان تازه تاسیس بدون جانمایی دستگاه سی تی اسکن قدس پاوه و یا راه اندازی یک دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان حضرت محمد رسول الله جوانرود و بگذریم از خواست به حق مادران باردار ثلاث باباجانی محروم و دستان پینه بسته کشاورز روانسر برای نداشتن بیمارستان در سال ۱۴۰۰ و عصر تکنولوژی های مدرن بهداشتی و درمانی که نمی توان درخواست حتی یک تخت بیمارستانی را نمود.
لذا با اذعان به درک شرایط اقتصادی موجود و بحران کرونا در سایر نقاط کشور در قالب یک شهروند مطالبه گر چند پرسش تحقیقی شهروندی را از آن مقام محترم دارم امید که در راستای مسؤولیت اجتماعی و دینی که پاسخگو بودن در برابر مسؤولیت را می طلبد اینجانب به قناعت اندک ذهنیت پرسشگر خود برسم لذا بر مبنای شعار عدالت در تخصیص منابع انسانی و مادی وزارتخانه تحت امر حضرتعالی چگونه است که:
۱_ بیش از ۴۰ درصد امکانات و تجهیزات و منابع انسانی و مادی وزارتخانه بهداشت و درمان در چند استان برخوردار کشور قرار دارد و اورامانات با سیصد هزار نفر جمعیت با نرخ بالای بیکاری و فقر و محرومیت در شرایط بحرانی مو جود تنها یک دستگاه سی تی اسکن دارد.
۲_ چرایی و چگونگی مدیریت بحران کرونا ویروس در شهرستان های اورامانات مورد پرسش شهروندی است که شهرستانی با شصت هزار نفر جمعیت در یک شبانه روز چهار نفر فوت ناشی از کرونا دارد در مقایسه با ۴۵۰ نفر فوتی جمعیت نزدیک به نود میلیونی کشور محل پرسش است.
۳_ چگونگی تعادل و توازن نهاد های بهداشتی درمانی با نهاد مدیریت اجرایی شهرستان های اورامانات محل پرسش است.
۴_ میزان سرانه تخت های بیمارستانی، تجهیزات پزشکی و درمانی، سرانه پزشکان و پرستاران و…نسبت به جمعیت اورامانات و در مقایسه با آمار کشوری مورد سوال شهروندی است.
۵ _ سهم خطای راهبردی مدیریت بحران و خطای شناختی دانشگاه علوم پزشکی در کاهش حساسیت مردم اورامانات نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و درک میزان خطر کرونا ویروس پس از پیک اول بیماری مورد پرسش شهروندی است.
۶_ چگونگی و چرایی انتخاب مدیریت بهداشت و درمانی اورامانات و نحوه نظارت و بازرسی عملکرد ستاد های مبارزه با کرونا و نظارت بر عملکرد مدیران بهداشت و درمان اورامانات محل پرسش شهروندی است.
۷_ میزان شفافیت در ارائه اطلاعات آمار و ارقام بهداشتی و درمانی کرونا ویروس و از همه مهمتر میزان تعامل با رسانه های پرسشگر محلی و پاسخگو بودن مدیریت بهداشت و درمان اورامانات محل پرسش شهروندی است و بسیاری از پرسش های تحقیقی تجویزی دیگر که ماندن در سینه درد مندان محروم و با عزت بهتر از بیان آن در شرایط کنونی است.
در پایان بعنوان یک هم وطن بحران زده خواهان درک بدون واسطه درد های مردمان محروم اورامانات هستم تا شاید گزارشات و آمار و ارقام موفقیت بین مدیران بحران اورامانات را در کنار خواست های حداقلی مردم درد دیده و بحران زده ملاحظه بفرمایید.
بدون تردید زاگرس نشینان درد مند هیچگاه ایثار و جانفشانی مدیران توانمند، پرسنل و پزشکان و کادر بهداشت و درمان مبارز در عرصه مدیریت بحران کرونا ویروس را از یاد نخواهند برد. باشد که؛ تاریخ نگاران اورامانات این سفر حساس حضرتعالی به استان کرمانشاه را نقطه عطف مهار و کنترل بهینه ویروس کرونا در اورامانات بنگارند.
سیروس امین زاده/ دانش آموخته علوم سیاسی
بیستم آبان ماه یکهزار و سیصد و نود ونه خورشیدی/ اورامانات ایران
نظر شما