فرزاد زارعی، در گفت و گو با کُرد پرس، با بیان اینکه تذکرات متعدد در این خصوص به شهردار سنندج پیش از حادثه داده شده بود و بودجه هم برای رفع ایرادات حصار بهشت محمدی سنندج در بودجه 99 شهرداری مصوب شده بود، گفت: این بی توجهی را باید به صورت جدی شهردار سنندج پاسخ دهد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اینکه یکی از وظیف اصلی شورای شهر، نظارت بر کار شهرداری و مجموعه تحت امر آن است، لذا لازم است توضیحاتی در مورد حادثه ناگوار ریزش دیوار بهشت محمدی به عرض مردم شریف شهر سنندج برسانم، گفت: قبل از هر گونه توضیح باید خداوند بزرگ را شاکر باشیم که این حادثه ناگوار فقط خسارت مالی وارد کرده و فاقد هر گونه خسارت جانی بوده است.
وی افزود: اینجانب فرزاد زارعی و دو نفر از همکاران انور رشیدی و علی پژگول، بارها و بارها چه از طریق مکاتبات اداری و چه به صورت تذکرات شفاهی تذکرات عدیده ای در خصوص مسائل شهری و شهرداری به آقای مهندس صیدی داده و خواهیم داد که نمونه بازر آن قبل از حادثه ریزش دیوار بهشت محمدی؛ در تاریخ اول مهر ماه 1399، در جلسه رسمی شورا به شماره 199 بوده است که اینجانب در راستای قانون و در اجرای ماده 83 قانون شوراها تذکر شفاهی در 14 بند به شهردار سنندج دادم که بند 10 آن مربوط به حصار کشی بهشت محمدی بوده است.
وی با بیان اینکه در آن تذکر اعلام نموده ام که با بی توجهی به این امر امکان آسیب رساندن به شهروندان وجود دارد و متاسفانه علی رغم اختصاص بودجه توجهی به این امر نشد و شاهد این اتفاق ناگوار بودیم، گفت: وقتی بودجه شهرداری در شورای اسلامی اصلاح و مصوب می شود شهرداری موظف و مکلف به اجرای آن است. در این مورد شورای شهر در ردیف بودجه سازمان آرامستان مبلغ دو میلیارد تومان جهت بازساری و مرمت دیوار بهشت محمدی در نظر گرفته بوده است و از طرف دیگر در کد 301 بودجه سال 99 شهرداری سنندج مبلغ 7 میلیارد و 600 میلیون تومان تحت عنوان تهیه و اجرای طرح های ایمنی و کاهش خطر پذیری شهر پیش بینی شده است.
وی افزود: نکته دیگر اینکه سرپرست سازمان آرامستان های شهرداری سنندح در تاریخ 28 شهریور 99 در نامه ای به شهرداری درخواست تامین مالی برای اجرای طرح حصار بهشت محمدی کرده است که متاسفانه مورد بی توجهی واقع شده است.
نظر شما