به گزارش خبرگزاری کردپرس، عمران خودآموز خاطرنشان کرد: بیگمان مجاهدت رسانهها در اطلاعرسانی، آگاهیبخشی، فرهنگسازی و امیدآفرینی در ایام کرونا بر کسی پوشیده نیست و از ذهن و ضمیر جامعه فراموش نخواهد شد و تا کنون یکی از فعالان رسانه استان بدلیل شیوع بیماری کرونا جان خود را از دست داده است.
وی افزود: تاکنون بالغ بر 15 نفر از فعالان رسانه ای استان به کرونا مبتلا شده اند که علاوه بر خدمات و تسهیلاتی که برای تمام صنوف فرهنگ، هنر و رسانه ارائه شده ، مشخصات و اطلاعات آنان به اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی نیز ارسال شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد ایلام عنوان کرد: رسانهها علیرغم اینکه با مشکلات عدیدهای مواجه هستند، اما بیان دردها و مشکلات مردم و ارایه پیشنهادها و راهکارهای عملیاتی برای بهبود اوضاع جامعه را بر مسائل و مشکلات خود ترجیح داده و از خود گذشت و ایثار نشان دادند.
خودآموز با اشاره به اینکه در ۹ ماه گذشته رسانهها بدون وقفه، در کنار مدافعان سلامت بودهاند و جا دارد به عنوان "سفیران سلامت" مورد تکریم و تحسین قرار گیرند، اظهار داشت: بهرهبرداری حرفهای از بستر فضای مجازی و نقشآفرینی نخبگان و پیشکسوتان مطبوعاتی در این فضای نوپدید میتواند آسیبهای آن را به حداقل ممکن کاهش دهد و سواد رسانهای جامعه را ارتقاء بخشد.
وی خاطرنشان کرد: مرجعیت رسانههای حرفهای در این عرصه مستلزم جد و جهد فعالان واقعی حوزه رسانه است و در این صورت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نمیتوانند رقیب آنها باشند، بلکه بررسی و تحلیل آنچه در فضای مجازی دست به دست میشود، بر دوش روزنامهنگاران و ستوننویسان رسانههای حرفهای است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام با بیان اینکه مدیران و مسئولان میبایست قدردان تلاشهای بیشائبه و بدون چشمداشت رسانهها باشند و ضمن به رسمیت شناختن حق پرسشگری و انتقاد از سوی آنان، اهتمام لازم را برای پاسخگویی داشته باشند، تصریح کرد: اغماض از خطاهای سهوی رسانهها نیز، انتظاری است که افکار عمومی و جامعه رسانهای از مدیران و مسئولان دارد.
نظر شما