امروز قوه قضائیه و در راس آن آقای رئیسی بیرق عدل و داد را بیش از هر زمان دیگری افراشته تر نموده است و در این مسیر موفقیت های چشمگیری نیز بدست آورده ، که جای سپاس و قدردانی است.
اینکه در ادامه مسیر پر از دست انداز با چه سرعتی به حرکت مستقیم خود ادامه دهد و آه و ناله ی مظلومان را دریابد؛ به برنامه ریزی آن قوه خصوصا ریاست آن بستگی عمده ای دارد.ا
نصافا در دوره کنونی ، هرجا احساس فساد در جایی وجود داشته، قوه قضائیه بلافاصله حضور یافته و تاثیر مثبت وجود آن در جامعه ملموس شده است. اما یکی از مواردی که تا اکنون مورد بررسی این قوه و ریاست آن قرار نگرفته است فساد در آموزش عالی از جمله فروش مدرک، پایان نامه و مقاله نویسی و از همه مهمتر تعدد مراکز آموزشی عالی و موسسات غیر انتفاعی در کشور است.
کسی نیست بپرسد که چرا مراکز آموزش عالی ایران هشتاد میلیون نفری، بیش از مراکز آموزش عالی چین کمونیست یک میلیارد و نیم نفری است؟
به نظر شما موسسات مذکور برای کسب زیان تاسیس شده اند؟ کسی نیست بپرسد این موسسات چه نقشی در پیشرفت، اشتغالزایی و تولید علم در کشور دارند؟ متاسفانه مجلس و وکلای ملت پس از 8 ماه سپری شدن از دور جدید ، هنوز برنامه ی راهبردی ساماندهی آموزش عالی را اعلام نکرده اند؛ گویی حتی برنامه ای برای آن ندارند!
این در حالی است خانواده های تک فرزند، و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی علیرغم اعلام خبر تعطیلی برخی از آنها به دلیل عدم وجود دانشجو در برخی مناطق رو به افزایش است!
مگر می شود آموزش عالی را رها و با پرورش نسل راحت طلب در مقابل استکبار ایستادگی کرد؟ چه کسی مسئول ارزیابی علمی و توان آموزشی این موسسات در کشور است؟ موسساتی که نه هیات علمی و نه استخدام کارمندی دارند و سرنوشت هزاران جوان این مملکت را با یک مدرک تغییر می دهند!
خالی شدن دانشگاه ها از دانشجو، زنگ خطر بزرگی در هر کشور است، که دلیل عمده آن وجود همین موسسات می باشد. لذا اگر امروز نجنبیم شاید فردا بسیار دیر باشد!
به همین دلیل نخبگان انتظار می رود؛ قوه قضائیه به مسایل فسادزا در آموزش عالی و عوارض وجود تعدد موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی در کشور، ورود کرده و نتیجه را به اطلاع عموم برساند.
نظر شما