انتقال آب قروه در اولویت حاکمیت باشد/تأکید بر رعایت الزامات مسئولیت

سرویس کردستان- توجه به رعایت الزامات مسئولیت توسط مدیران و تأکید بر اولویت دانستن پروژه انتقال آب به شهرستان قروه از جمله موارد مهمی بودند که در نشست شورای اداری عنوان شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، نشست شورای اداری شهرستان قروه صبح امروز یکشنبه با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان و بیان مشکلات مرتبط به منطقه برگزار شد.

در این نشست فرماندار شهرستان قروه با اشاره به مشکلات موجود در شهرستان، اظهار داشت: اصلی ترین مشکلی که در قروه وجود دارد مربوط به بحران آب است که در این زمینه پروژه انتقال آب باید در اولویت دولت و حاکمیت باشد.

«حسین الماسی» با بیان اینکه در حوزه راه باتوجه به معدن خیر بودن شهرستان مشکلات بسیاری وجود دارد، افزود: گرچه از نظر شاخص های آماری عنوان می شود شهرستان از نظر راه در جایگاه بالایی قرار دارد اما جاده های منطقه به دلیل حمل و نقل ماشین های سنگین نابود شده و از دست رفته اند.

او همچنین به پروژه راه آهن اشاره داشت و گفت: برای راه آهن شهرستان قروه از نظر دسترسی موقعیت بسیار خوبی دارد و در این زمینه دولت اعتبار 900 میلیارد تومان اختصاص هزینه کرده است.

«الماسی» به مشکلات بیکاری در شهرستان اشاره داشت و بیان کرد: در حال حاضر دو مجتمع صد واحدی در دلبران و سریش آباد در دست احداث است که هر کدام از این مجتمع ها تا 200 نفر اشتغالزایی خواهند داشت.

او از احداث زنجیره فولاد کردستان در قروه با ظرفیت یک میلیون تن ورق فولاد خبر داد و تصریح کرد: در راستای اشتغالزایی هم اکنون برای گندله سازی با ظرفیت یک میلیون تن و احداث کارخانه فلوسلیس در شهرک آونگان سرمایه گذار جذب شده است.

مطابق اظهارات «الماسی» دانشکده صنعت و معدن با اعتبار هزینه شده 16 میلیارد تومان و اختصاص 9 میلیارد تومان اعتبار جدید به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار قروه سپس با اشاره به اینکه بیشترین مالیاتی که در کردستان جذب می شود مختص به شهرستان قروه آن هم از طریق معدن طلا و شرکت صبانور است، عنوان کرد: باید به همان میزان مالیاتی که از شهرستان دریافت می شود برای توسعه کمک صورت گیرد.

«حسین الماسی» از انجام پروژه هایی در حوزه راه با اعتبار 26 میلیارد تومان خبر داد که به گفته او این میزان هزینه از حقوق دولتی معادن پرداخت شده است.

لزوم رعات الزامات مسئولیت

امام جمعه قروه هم در این نشست با بیان اینکه حفظ نظام و ادامه انقلاب یکی از نکات مهمی است که باید انجام شود گفت که در واقع برای ما مسئولان این فرصتی است که در اختیارمان قرار گرفته تا از نظام جمهوری اسلامی دفاع کنیم.

«حجت الاسلام عابدین رستمی» یکی از تحدیدات موجود را گسست بین مردم و مسئولان دانست و افزود: باید این گسست با تکریم ارباب رجوع و شنیدن حرف های مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنان از بین رود.

او با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب نسبت به مسئولیت پذیری مسئولان در قبال مردم تأکید کرده اند، اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع که نوعی خدمت به اسلام است و همچنین حفظ پایگاه ملی نظام که در واقع بدنه ادارات در تمامی سطوح را شامل می شود را باید مدنظر قرار داد.

به گفته «رستمی» یک مسئول اگر الزامات مسئولیت را رعایت نکند او یک دشمن داخلی است و باید ساده زیستی، تواضع در برابر مردم که از توصیه های امام خمینی (ره) بوده بسیار وجود داشته باشد.

او در ادامه به بحث وحدت در شهرستان اشاره کرد و گفت که نباید اجازه داده شود که نگاه های قومی و مذهبی در عرصه های مختلف خود را نشان دهند.

«رستمی» به مواسات و همدلی مؤمنانه هم اشاره داشت و تصریح کرد: در همایش کمک های مؤمنانه همه مردم از اقشار مختلف مشارکت داشتند و در واقع با اعتقاد و اعتمادی که بود کمک کردند و در همین زمینه 3 هزار نیازمند تحت پوشش این همایش قرار گرفتند.

او با بیان اینکه در بحران کرونا 22 گروه جهادی وابسته به دفتر امام جمعه تشکیل شد و فعالیت مستمری داشتند، یادآور شد: در این شرایط کرونا ضعف زیرساخت های درمانی شهرستان به وضوح دیده شد در این میان بیمارستان قروه از نظر جمعیت شهرستان پاسخ گو نیست و باید کمک شود برای تقویت زیرساخت های درمانی چرا که اشکلات جدی به این مقوله وارد است.

امام جمعه اهل سنت قروه هم در این نشست با اشاره به وضعیت معیشتی مردم، عنوان کرد: گرانی و تورم روی زندگی مردم تأثیر گذاشته و باید برای این معضل فکری داشت.

«ماموستا ملاهاشم نوری» خواستار فراهم کردن بسترهای اشتغال باتوجه به وجود بیکاری در جامعه شد و همچنین از مدیریت فضایی که دشمنان در شبکه های اجتماعی به راه انداخته اند هم گفت.

کد خبر 353363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha