به گزارش خبرگزاری کردپرس، ۶ نفر از این افراد تجلیل شده تولیدکننده نمونه کشوری،۳ نفر شایسته تقدیر ملی (رتبه دوم) و ۴۳ نفر دیگر نیز جزو بهرهبرداران و تولیدکنندگان برتر استان در حوزه زراعی، پرورش دام و طیور، شیلات و صنایع وابسته هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام در این آیین، به اهمیت کشاورزی در طول تاریخ و دین اسلام اشاره کرد و گفت: در دهه های قبل و پیش از پیروزی انقلاب به دلیل مدیریت نادرست و نبود برنامه مشخص برای افزایش بهرهوری، میزان تولید محصولات زراعی این منطقه از حد مشخصی فراتر نرفته بود که امروز به برکت انقلاب اسلامی اقدامات و سرمایه گذاری های خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: در شرایط کنونی و با وجود تحریم ها با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر توانایی تولید ۴ برابر نیاز کشور خوشبختانه این مهم در استان وقوع پیوسته است.
وی ادامه داد: تولید محصولات کشاورزی ایلام و همچنین تولیدات گوشت قرمز، مرغ و ماهی در مقایسه با پیش از انقلاب اسلامی ۴ برابر افزایش یافته و میتوان ایلام را با این میزان تولید یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور دانست.
عموزاده گفت: افزایش سرمایه گذار، افزایش بهره وری و تکمیل ذخیره تولید ۳ عامل مهم افزایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی هستند.
به گزارش کردپرس، استان ایلام موفقیت به کسب شش نمونه ملی و سه نفر شایسته تقدیر در سطح ملی ( رتبه دوم) در سال ۱۴۰۰ به شرح زیر شد:
محمود رهداری (بهره بردار نمونه ملی سیستم آبیاری بارانی (کلاسیک)، مجاهد عبدی (بهره بردار نمونه ملی مشارکت و اجرای طرح انتقال آب با لوله)، رفعت محمدی ارشد (شرکت نمونه ملی تولید و فرآوری بذر گندم)، گل احمد کریمی (بهره بردار نمونه ملی سیستم آبیاری بارانی سنترپیوت و لینیر) مرتضی مرادزاده (تولید کننده نمونه ملی گل در فضای باز)، فارس جعفربیگی (بهره بردار نمونه ملی محصولات فرعی جنگل و مرتع).
نمونه های ملی شایسته تقدیر (رتبه دوم) شامل: احمد حیدری زاده (تولید کننده گیاهان دارویی)، اکبر جعفری (پرورش دهنده ماهی در قفس در دریاچه پشت سد)، روح اله مقصودی مقدم (پرورش دهنده زنبور عسل).
نظر شما