ستاد احیای دریاچه ارومیه، ستاد مرگ بود/تونل کانی سیب پیامدهای مخربی در منطقه دارد

سرویس آذربایجان غربی- نماینده پیرانشهر و سردشت در مجلس گفت: ستاد احیای دریاچه ارومیه، ستاد مرگ دریاچه و مسئول از دست رفتن زندگی بسیاری از مردم و کشاورزان است؛ چرا زمانی که از عدم اثربخشی طرح های این ستاد اطمینان داریم باز بر تکرار مسیر اشتباه اصرار می کنیم. حفر تونل کانی سیب پیامدهای مخرب زیست محیطی برای پیرانشهر داشته است. به چه گناهی مردم پیرانشهر باید تاوان سوءمدیریت مسئولان را بدهند؟

به گزارش کردپرس، کمال حسین پور در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 22 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: متاسفانه مدیریت آب کشور در حوزه های مختلف گرفتار ناکارآمدی و سوءمدیریت است و وزارت نیرو به عنوان متولی اصلی آب در کشور نتوانسته در استقرار نظام حکمرانی منابع آب موفق عمل کند و وضعیت به گونه ای پیش رفته که کار وزارت نیرو به مدیریت ناقص پس از بحران محدود شده است.

نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس افزود: بحث احیای دریاچه ارومیه یکی از مباحث مهم و بنیادین کشور است، اما ستاد ملی احیا بیشتر از آنکه ستاد احیای دریاچه باشد، ستاد مرگ آن و مسئول از دست رفتن زندگی بسیاری از مردم و کشاورزان است؛ چرا زمانی که از عدم اثربخشی طرح های این ستاد اطمینان داریم باز بر قدم برداشتن در یک مسیر اشتباه اصرار می کنیم. در این رابطه نباید به بهانه احیای دریاچه حق زندگی کردن و حیات را از مردم و کشاورزان حوضه های آبریز اطراف آن بگیرید.

او ادامه داد: حفر تونل کانی سیب پیامدهای متعدد و مخرب زیست محیطی برای شهرستان پیرانشهر در پی داشته و تراز آب زیرزمینی دشت پیرانشهر پایین آمده، چشمه ها و چاه ها خشک شده اند و مردمی که زندگی و پایه های اقتصادشان قرن ها با آب این چشمه ها و چاه ها گره خورده، مستأصل و کلافه شده اند. چرا و به چه گناهی مردم پیرانشهر باید تاوان سوءمدیریت مسئولان را بدهند؟ چرا باید زمین های کشاورزی شان در کنار سد کانی سیب و تونل انتقال آب، خشک و تشنه و بی آب باشد؟ وزارت نیرو مکلف است خسارت کسانی که در اثر اجرای طرح های اینچنینی متضرر می شوند را جبران کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: چرا مسئولان ارشد وزارت نیرو گوش شنوا برای شنیدن درد کشاورزان پیرانشهر را ندارند؟ حتما باید بحران ایجاد شود و بعد ورود کنید! خلأ حضور حکمرانی موثر در حوزه آب و سوءمدیریت، همچنین عدم توجه به قوانین و اسناد بالادستی، کشور را با چالش ها و مشکلات فراوانی دست به گریبان کرده است. ضرورت دارد دولت و مجلس هر چه سریعتر به این موضوعات ورود کنند./

در کردپرس بیشتر بخوانید؛

تونل کانی سیب هم جوابگوی دریاچه ارومیه نخواهد بود!

پروژه گزاف تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه در گیر و دار وعده ها!

ستاد احیای دریاچه ارومیه حیاط خلوتی جهت هدر دادن بیت المال بود!

عقب گردی ٩ ساله؛ دریاچه ارومیه به نقطه آغازین بحران بازگشت

کد خبر 35411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha