خدیجه معصومی، در این باره به خبرنگار کردپرس افزود: دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی با عنوان «نهال امید» با شعار «قصه خوب؛ نسل خوب» و با هدف ترویج قصهگویی، شناسایی، تشویق و بهره مندی از توانمندی های شبکه کتابخانه های عمومی، کتابداران و اعضا، در دو بخش قصه گویی صحنهای و قصه گویی دیجیتال برگزار می شود.
او اظهار کرد: ارج نهادن به سنت قصه گویی و تلاش در جهت گسترش خدمات جنبی کتابخانه ها برای ایجاد انگیزه مطالعه، شناسایی استعدادها تشویق و بهره مندی از توانمندی مختلف در کتابخانه های عمومی جهت اعتلای توسعه علمی و فرهنگی، ایجاد زمینه لازم برای ارتقاء دانش نظری و تبادل تجربیات مفید و موثر میان کتابداران قصه گو، استفاده از فعالیتهای ادبی ادبیات روایی از جمله قصه، داستان و شعر در تعالی و مقاوم سازی فرهنگ مطالعه و در نهایت تولید و توسعه محتوای منطبق بر ترویج فرهنگ بومی ملی و اسلامی در کتابخانه های عمومی از اهداف برگزاری دومین دوره این دوسالانه است.
معصومی ادامه داد: دوسالانه «نهال امید» در دو بخش قصه گویی صحنهای و قصه گویی دیجیتال و در سه سطح ملی، منطقهای و استانی برگزار میشود و عموم مردم مخاطب هدف این دوسالانه هستند که در دو گروه علاقه مندان شامل مادران، مربیان و شاغلان سایر دستگاه ها (شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون مساجد و غیره) و «کتابداران» شامل دانشجویان رشته کتابداری، کتابداران شاغل نهادی مشارکتی و غیره و همچنین تمامی به رقابت میپردازند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی گفت: در این دوسالانه که با شعار «قصه خوب؛ نسل خوب» آغاز بکار کرده، موضوعاتی چون «مسائل روز جامعه»، «موضوعات آزاد»، «سبک زندگی ایرانی اسلامی»، «شعار سال؛ تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» (موضوع ویژه) به عنوان موضوعات محوری درنظر گرفته شده است.
او در خصوص نحوه شرکت در این جشنواره نیز بیان کرد: مرحله مقدماتی این دوسالانه که به اجرای مسابقات استانی اختصاص دارد؛ طی آن منتخب برگزیدگان مرحله شناسایی با اجرای قصه گویی در مقابل داوران استانی و مدعوین به رقابت پرداخته و منتخبین هر استان انتخاب و معرفی می شوند.
به گفته معصومی؛ علاقهمندان به شرکت در بخش قصهگویی صحنهای باید با فیلمبرداری از قصهگویی خود به صورت حضوری و بر صحنه، بدون استفاده از جلوه های صوتی و تصویری، تدوین و به وبگاه جشنواره ارسال کنند. همچنین علاقهمندان به شرکت در بخش قصه گویی دیجیتال نیز باید قصهگویی خود را در بستر نرم افزار های دیجیتال و به صورت الکترونیکی (ترکیبی از تصویر، ویدئو، متن، صدای قصه گویی، انیمیشن و غیره) تهیه و فایل ویدئویی خود را تا 31 مرداد ماه به وبگاه جشنواره به آدرس WWW.SAMAKPL.IR ارسال کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تصریح کرد: مرحله نیمه نهایی و نهایی نیز پس از مرحله مقدماتی برگزار خواهد شد و در مرحله نهایی این دوسالانه به برگزیدگان گروه های هدف در سه سطح استانی، منطقهای و ملی جوایزی اهدا می شود.
گفتنی است؛ علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به پورتال خبری این اداره کل به نشانی www.aghpl.ir مراجعه کنند و یا با دبیرخانه این جشنواره در آذربایجان غربی از طریق شماره 33487433 - 044 تماس بگیرند.
نظر شما