جلیل جباری در خصوص بازدید از زیرساختهای گردشگری و تاریخی تخت سلیمان تکاب به کردپرس اظهار کرد: بخش صنعتی دوره ایلخانی که در ضلع جنوب غربی تخت سلیمان واقع شده دارای اندودهای گچی و شمشهگیریهای تاریخی ایلخانی است که توسط هیئت کاوش آلمانیها مورد کاوش قرار گرفته بود.
او افزود: در نظر است این بخش از مجموعه خواناسازی و اندودهای موجود استحکامبخشی شوند و در ادامه استحکامبخشی اندودها و داغ کاشیهای ایلخانی ایوان خسرو نیز جز برنامههای مرمتی پایگاه قرار دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در ادامه ا گفت: ساخت خانه ترویج صنایعدستی تکاب نیز ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ادامه ساخت آن در سال جاری ادامه دارد.
او هدف از ساخت این مکان را مرکزی برای آموزش، نمایش، تولید، اشتغال و کارآفرینی دانست و تصریح کرد: تکاب به عنوان یکی از قطبهای تولید صنایعدستی در استان ظرفیت بالایی در این حوزه دارد و هنرمندان بسیاری در این شهرستان در رشته گلیمبافی، چرمدوزی و ... فعالیت دارند.
جباری گفت: با تکمیل خانه ترویج صنایعدستی، آموزشهای صنایعدستی، شیوههای نوین خرید و فروش صنایعدستی، بازاریابی و سایر نیازهای مرتبط با صنایعدستی به هنرمندان ارائه خواهد شد.
نظر شما