به گزارش کرد پرس، در ابتدای این جلسه مدیرکل صمت کردستان گزارشی در خصوص وضعیت معادن کردستان ارائه کرد و با اشاره به وجود ۳۴۲ معدن در این استان، گفت: از این تعداد ۲۰۰ معدن فعال، ۱۳۴ معدن غیرفعال و ۸ معدن هم در حال تجهیز است.
بختیار خلیقی با اشاره به اینکه بیشترین معادن استان در شهرستانهای سنندج با ۵۹ معدن، قروه ۵۸، سقز ۵۷ و بیجار ۴۲ معدن است، افزود: اشتغال معادن استان ۳ هزار و ۶۵۵ نفر است.
وی در خصوص وضعیت معادنی که به دلیل رکود بازار درخواست تعطیلی موقت داده اند، اظهار کرد: معادن آونگان، قلیان، گرمیدر، نیچه قوی و یارویس که جزو معادن سنگ لاشه هستند، در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ درخواست تعطیلی موقت داده اند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: دیگر معادن نیز جزو معادن مرمریت، سنگ تزئینی، سیلیس، باریت، تراورتن، شیل، مخلوط کوهی و پوکه معدنی است که هر کدام به دلایلی درخواست تعطیلی موقت داده اند که بر اساس قانون باید در شورای معادن برای آنها مصوبه صادر شود.
خلیقی یادآور شد: البته با توجه به شکل گرفتن نهضت ملی مسکن امیدواریم این معادن که در حوزه تامین مصالح ساختمانی فعالیت داشته اند، می توانند با حمایت های دولت دوباره احیا شوند.
نظر شما