به گزارش کرد پرس، ذبیح الله خدائیان با بیان اینکه مسئولان امانتدار مسئولیتی هستند که از شهدا به ما رسیده و برای این نظام جان خود را فدا کردند، گفت: وظیفه ما به عنوان یک امین این است که نگرش امانتی به مسئولیتمان داشته باشیم که در غیر این صورت مقام ما را از مسیر منحرف میکند.
وی افزود: یک مدیر باید برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت برای خود تدوین کند و براساس برنامه به وعدههایش عمل کند تا به هدف برسد در غیر اینصورت دچار روزمرگی میشود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه استفاده از وقت لازمه کار مدیران است، اظهار کرد: اگر خود را امین مردم بدانیم در کارها دچار کسالت نمیشویم و رضایت مردم را بدنبال خواهیم داشت.
خدائیان با اشاره به اینکه براساس قانون اساسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین و نظارت بر حُسن جریان امور ۲ وظیفه سازمان بازرسی است، ادامه داد: قوانین زیادی داریم که مراحل مختلفی برای تصویب این قوانین طی میشود، نباید قوانین روی کاغذ بماند و خاک بخورد بلکه باید احکام قانون به اجرا درآید.
وی یادآور شد: باید دید آیا قانون ارتقای سلامت اداری دقیق اجرا شده و آیا قانون حمایت از کالای ایرانی به اجرا درآمده است؟ ما کم قانون نداریم اما به اجرا در نمیآیند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اجرای قوانین تحولات بزرگی در کشور ایجاد میکند و سازمان بازرسی باید رصد کند که آیا دستگاهها به رسالت خود عمل کردهاند، بیان کرد: سازمان بازرسی مکلف است اجرای قوانین را در دستور کار قرار دهد و تکالیف دستگاهها را احصاء نماید تا بعنوان جامعترین دستگاه نظارتی کشور به رسالت خود عمل کند.
خدائیان با اشاره به اینکه براساس تاکیدات رئیس قوه قضائیه و سند تحول قضایی به دنبال پیشگیری و نه مچ گیری هستیم، گفت: وظیفه ما این است در کنار مدیران باشیم چرا که سازمان بازرسی چشم بینای مدیران است و مدیران را سرمایههای نظام میداند که با تذکر به موقع آسیب نبینند.
وی اظهار کرد: توجه به گلوگاههای فساد را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با این مهم ریشهای برخورد کنیم و گلوگاههای فساد را بخشکانیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: سازمان بازرسی با ترک فعل مدیران برخورد خواهد کرد و هزینهکرد اعتبارات مدیران و توجه به وظایف مدیران مورد توجه و پیگیری سازمان بازرسی خواهد بود.
خدائیان خامفروشی معادن استان، مشکلات جادههای استان کردستان، تکمیل پروژههای نیمهتمام، سامامدهی چاههای غیرمجاز، تغییر کاربریهای غیرمجاز، معوقات بانکی را از مشکلات استان کردستان عنوان کرد و بر پیگیری این مسائل تاکید کرد.
نگاه مجموعه دستگاههای نظارتی در کردستان حمایتی است
استاندار کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در مجموعه دستگاههای نظارتی استان این روحیه و بلوغ وجود دارد و نگاه آنها نگاه کمک و مساعدت، حمایت و هدایت است، اظهار کرد: آنچه ما در استان کردستان باید مد نظر قرار دهیم این است که باید از فرصت دولت سیزدهم و همگرایی و همدلی که بین سه قوه وجود دارد بهره کافی را برای یک حرکت تحولی برای توسعه استان استفاده کنیم.
اسماعیل زارعی کوشا ادامه داد: زمانی میتوانیم به توفیق برسیم و برنامهها را تحقق ببخشیم که با انسجام و برداری کامل کار را جلو ببریم.
وی با بیان اینکه انگیزه خدمت و رویه برادری و انسجام در کردستان حاکم است، یادآور شد: در شورای تامین استان و شورای دستگاههای نظارتی استان همراهی خوبی می بینیم و دلسوزی و محوریت نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان مجلس مسیر خدمت را هموار کرده است.
استاندار کردستان به نقش دستگاههای نظارتی در کمک به رشد و توسعه و پیشرفت استان اشاره کرد و بیان کرد: در مجموعه دستگاههای نظارتی استان این روحیه و بلوغ وجود دارد و نگاه آنها نگاه کمک و مساعدت، حمایت و هدایت است.
زارعی کوشا حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی را یکی از محوریترین کارها در مسیر توسعه استان دانست و گفت: استان کردستان ظرفیت های بسیار فوق العاد و بی نظیر و کم نظیری دارد که باید شرایط برای تسهیل حضور سرمایه گذاران را فراهم کنیم تا بتوانیم اقتصاد استان را بالنده و مشکل بیکاری را رفع و شاخص.های استان را رشد دهیم.
وی به پروژهها و واحدهای اقتصادی راکد هم اشاره کرد و افزود: امروز گرههای اصلی ما در استان در حوزه اقتصادی است و محور فعالیت ها با برای اینکه به سمت جلو حرکت کنیم همین موضوعات است.
نظر شما