به گزارش کردپرس، تعداد زیادی از کردهای عراقی که در سال 2021 برای ورود به اروپای غربی از طریق بلاروس و لهستان اقدام کرده بودند ماههاست در بازداشتگاهی موقت در لهستان به سر می برند.
بر اساس گزارش یک مرکز حقوق بشری در آلمان، کردهای ساکن اردوگاه لهستان به مدت 35 روز اعتصاب غذا کردند اما به دلیل تهدید مقامات مسئول در این اردوگاه به اعتصاب غذای خود پایان داده اند.
شهروندان کرد عراقی که بیشترین مهاجران محبوس در این اردوگاه را تشکیل می دهند به موسسه فیرپلانت گفته اند مقامات لهستانی مسئول این اردوگاه به اعتصاب کنندگان هشدار داده اند در صورتی که به اعتصاب غذای خود خاتمه ندهند آنها را به اردوگاه های دیگری که وضعیت به مراتب بدتری از اردوگاه لزنولا دارند منتقل خواهند کرد.
به تعداد کردهای ساکن این اردوگاه که در شرایط بدی به سر می برند اشاره نشده اما گفته شده بیشتر آنها شهروندان کرد سوری و عراقی هستند که از وضعیت اقتصادی و امنیتی نامناسب کشورهای محل سکونت خود فرار کرده اند.
این موسسه حمایت از پناهندگان درباره وضعیت نابسامان مهاجران کرد گفته است دولت لهستان نه اجازه خروج آنها به سمت اروپا را می دهد و نه برای بازگرداندن آنها به کشورهای مبدا اقدام کرده است.
به نوشته فیرپلانت، مقامات لهستانی حاضر به پاسخگویی نسبت به وضعیت مهاجران کرد در این اردوگاه نیستند و از مصاحبه با خبرنگاران منع شده اند.
بر اساس این گزارش، تعداد اندکی از مهاجران در پی سرگردانی در جنگلهای مرزی میان لهستان و بلاروس جان خود را از دست داده اند.
نظر شما