به گزارش خبرنگار کردپرس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آیین تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت عنوان کرد: در استان کرمانشاه پروژههای نیمه تمام زیادی داریم که در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه بیش از هزار میلیارد تومان برای این حوزه مصوب شد.
وی افزود: این هفته ۳۰ درصد از این اعتبار، تخصيص یافت و تلاش میکنیم این پروژه های نیمهکاره در دو سال آینده به اتمام میرسانیم.
محمدی در ادامه با تجلیل از تلاشها و زحمات خبرنگاران و رسانهها در زمینه کنترل بحران کرونا و سلامت جامعه عنوان کرد: رسانهها همیشه یار و یاور و پیامرسان حوزه سلامت استان بودهاند و اگر کمک های این قشر نبود، قادر به اجرای سریع واکسیناسیون عمومی و عبور از پیکهای گسترده نبودیم.
وی ادامه داد: رسانهها توانستند با فعالیت دلسوزانه و گسترده خود سیاه نمایی رسانه های معاند را بی اثر کنند و آنها در برابر اراده خبرنگاران شکست خوردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به شکلگیری یک تحول اساسی در حوزه بهداشت و درمان کشور و استان در مقایسه با قبل از انقلاب عنوان کرد: امروز بسیاری از کشور های همسایه و کشورهای خارجی با آغوش باز پذیرای پزشکان متخصص و مجرب ما هستند و بیماران زیادی از کشورهای همسایه برای درمان به کشور ما می آیند در حالیکه در پیش از انقلاب نبود شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم.
وی این تحول مهم را حاصل روحیه انقلابی و جهادی در حوزه سلامت، داروسازی و تجهیزات پزشکی دانست و گفت: امروز پیچیدهترین و پیشرفته ترین جراحیها به کمک پزشکان ایرانی صورت می گیرد و این اتفاق یک افتخار بزرگ است.
محمدی یکی از برنامههای مهم حوزه سلامت را برنامه جوانی جمعیت پرداخت و گفت: متاسفانه جانعه به سمت پیری گام برمیدارد و این وضعیت تمامی حوزههای توسعه استان را تحت تاثیر قرار میدهد و دانشگاه علوم پزشکی برنامههای مختلفی در زمینه های مختلفی در حوزههای مختلف فرهنگی و پزشکی و درمانی در دست اقدام دارد.
وی از طرح دارویار به عنوان یکی دیگر از برنامه های حوزه سلامت نام برد و گفت: متاسفانه ارز ۴۲۰۰ بسترساز فساد شده بود و به همین دلیل این ارز حدف شد و در قالب طرح دارویار بیماران می توانند با ارائه نسخه داروهای مورد نیاز را بدون افزایش قیمت، تهیه کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همچنین پرداخت کامل بدهیهای حوزه درمان به شرکت های دارویی را یک گام بزرگ برای پویایی این صنعت خبر داد.
نظر شما