بانه  نیازمند فعالیت رسانه نوین اجتماعی است

سرویس کردستان- کارشناس ارشد ارتباطات گفت: در آینده نزدیک با شکل گیری منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان و منطقه ویژه اقتصادی نیازمند فعالیت رسانه های نوین اجتماعی است و باید در حوزه رسانه های نوین و بازاریابی دیجیتالی فعالیت های گسترده ای انجام شود.

به گزارش خبرنگار کرد پرس فردین مصطفایی در نخستین همایش سواد رسانه ای ویژه خبرنگاران، فعالبان فضای مجازی و روابط عمومی ها اضافه کرد: برای موفقیت در حوزه تجاری و تولیدی باید بازاریابی دیجیتالی و رسانه های نوین اجتماعی در بانه فعال شود و مسئولین باید برای برگزاری دوره های روزنامه نگاری توسعه برنامه ریزی کنند.

وی گفت: در بانه باید با همکاری رسانه جمعی بتوانند ظرفیت های اقتصادی و تجاری بانه و آینده نگری این حوزه بیشتر برجسته کنند و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی غرب کشور کمک کنند.

این کارشناس ارشد ارتباطات با اشاره به فرصت های که رسانه های نوین اجتماعی ایجاد کردند اظهار داشت: تسهیل اطلاع رسانی، دسترسی به منابع اطلاعاتی نو، کاهش هزینه اقتصادی و اجتماعی، دستیابی آسان به اطلاعات تخصصیف تبادل اطلاعات و تعامب چند سویه میان کاربران، گسترش عدالت رسانه ای، دسترسی آسان به اخبار و اطلاعات روزانه، شکل گیری کمپین های اجتماعی، کمک به رشد جامعه، مطالبه گیری وکمک به شفاف سازی امورات جامعه از مهترین فرصت های رسانه های نوین اجتماعی است.

وی به آسیب های رسانه های نوین اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود: گسترش فیک نیوزها، تغییر در سبک زندگی مردم، کم رنگ شدن روابط عاطفی، افزایش هنجارشکنی در جامعه، کاهش نقش نظارتی خانواده، به خطر افتادن سلامت جسمی و روانی، به خطر افتادن حریم خصوصی افرادف اختلال در شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان، رشد انزوا و تحکیم فردگرایی، تشدید در تعارض ارزش ها و دامن زدن به خشونت از مهمترین آسیب های رسانه های نوین است.

مصطفایی، در بحث رسانه جمعی با سه مولفه مواجه هستیم که شامل اطلاعات و محتوا که توسط خبرنگاران و سازمان های رسانه ای تولید می شود بستر رسانه که شامل روزنامه، تلویزیون و رادیو و هم مخاطب کسی است که تولید محتوا و پیام را دریافت می کنند.

وی گفت: صنعت رسانه با سایر صنایع متفاوت است یکی از مهمترین تفاوت این صنعت مخاطبان انبوه است و تولید محتوا برای فرد خاصی نیست بلکه جمع کثیری از افکار عمومی و اقشار مختلف در معرض این پیام ها قرار می گیرند و از این پیام ها تاثیر گذاری را می پذیرند.

مصطفایی اضافه کرد: زمانی که افکار عمومی پیامی را دریافت می کند نوعی تنوع و تکثر فکری شکل می گیرد و آن را تجریه و تحلیل می کنند و تاثیرات براساس تنوع و تکثر فکری جامعه است.

وی با بیان اینکه هزینه پیام های دریافتی برای مخاطب بسیار کم و رایگان است برهمین اساس دولت های مختلف برای پیشبرد اهداف خود در حوزه بین الملل در حوزه رسانه سرمایه گذاری زیادی کردند گفت: رسانه علاوه برکاربردهای اطلاع رسانه کارکردهای سیاسی،فرهنگی، تبلیغاتی و اجتماعی دارند هم کارکردها متنوع باعث شده که نهاد رسانه متمایز از سازمان ها و سامانه ها باشد.

این کارشناس ارشد ارتباطات و رسانه ادامه داد: اطلاعات به دولت ها، افراد و گروه های مختلف قدرت می دهد و برمبنای تجزیه و تحلیل این اطلاعات بر افکار عمومی، گرایشات جامعه، سبک زندگی و آینده کشورها سرمایه گذاری و تاثیر گذاری داشته باشند.

وی اظهار داشت: معنا سازی، تولید و اشاعه نشانه های رسانه ای مهمترین عامل متغیر شکل گیری تصورات ذهنی یک جامعه است براساس تحقیقات انجام شده جامعه بیشتر تاثیر را از رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی می پذیرد.

مصطفایی با بیان اینکه در عصر حاضر به آنچه مک لوهان با عنوان دهکده جهانی رسیدیم افزود: پیامی که در یک شبکه اجتماعی تولید می شود بعد از چند دقیقه به سراسر جهان مخابره و بر مخاطبان تاثیر می گذارد که با این شرایط دهکده جهانی تشکیل شده است.

وی با اشاره به ویژگی و خصوصیات رسانه های نوین اجتماعی گفت: اکنون ارتباطات افقی و چند طرفه شده و فردی که برنامه می سازد در مقابل مخاطب واکنش نشان می دهد و تحلیل ارائه می دهد و نسبت به او اظهار نظر کنم یک کنشگر فعال باشد.

کد خبر 38036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha