به گزارش کردپرس، روحالله محبوبی طی بازدید از انبارهای محل نگهداری کالاها و خودروهای سواری و سنگین متروکه و قاچاق در اختیار مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان آذربایجان غربی از محدودیت فضای سرپوشیده استاندارد برای نگهداری خودروهای قاچاق و متروکه در اختیار بالغ بر 815 دستگاه از جمله 7 دستگاه خودروی بالای 2500 سی سی و سایر خودروهای سبک و سنگین ایرانی و خارجی و نگهداری فعلی آنها در آفتاب و شرایط نامساعد نگهداری انتقاد کرد.
او طی تذکری به مدیر اموال تملیکی استان گفت: باید به قید فوریت نسبت به تعیین تکلیف وضعیت و فروش آنها و تخلیه انبارهای اموال تملیکی از وجود این خودروها که اکثراً طی 10 سال گذشته تاکنون در انبارها رها شدهاند، اقدام و نتایج را به بازرسیکل استان منعکس کند.
محبوبی افزود: مدیر اموال تملیکی استان به قید فوریت در خصوص بالغ بر هزار دستگاه خودروی قاچاق توقیف شده در سطح استان نسبت به تحویل و انتقال آنها به انبارهای آن مدیریت در اجرای تکالیف قانونی اقدام و مراتب را به بازرسیکل اعلام کند.
بازرس کل استان تصریح کرد: حجم قابل توجهای از کالاهای قاچاق و متروکه در انبارها مشاهده شده که به رغم انجام چندین مرتبه مزایده، کالاها به فروش نرسیدهاند.
او تاکید کرد: مدیر اموال تملیکی استان جهت آسیب شناسی و مشخص کردن دلایل عدم استقبال متقاضیان از خرید کالاها را احصاء و در اسرع وقت با هماهنگی سازمان مرکزی جمعآوری و فروش اموال تملیکی نسبت به تعیین تکلیف و فروش آنها اقدام کند.
به گزارش کردپرس و بر اساس اعلام بازرسی کل استان آذربایجان غربی؛ در بازدید از انبارهای اموال تملیکی استان، حجم بالایی از اقلام خوراکی، بهداشتی و پوشاک، ماینر و تجهیزات و اقلام پزشکی و مواد شیمیایی مشاهده شد که چندین سال است به صورت بلاتکلیف در داخل انبارهای مدیریت اموال تملیکی نگهداری و بلاتکلیف هستند.
در این رابطه بازرس کل استان آذربایجان غربی ضمن ارائه تذکرات لازم به مدیر اموال تملیکی استان، مقرر شد اموال تملیکی استان به قید فوریت مکاتبات و پیگیریهای لازم را با دانشگاه علوم پزشکی، شرکت برق، نهادهای نظامی و امنیتی و سازمان مرکزی اموال تملیکی انجام و ضمن رفع موانع فروش اقلام مذکور، نسبت به تعیین تکلیف و فروش آنها اقدام کند.
نظر شما