سرهنگ اکبر نصرتی، در تشریح جزئیات این خبر به کردپرس اظهار کرد: با وصول مرجوعه های قضایی متعدد مبنی بر اینکه از حساب های بانکی آنان مبالغی به سرقت رفته است، موضوع جهت پیشگیری از گرفتاری افراد بیشتر با جدیت در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
او ادامه داد: با بررسی پروندههای متشکله در این خصوص مشخص شد که شاکیان پروندهها بواسطه دریافت پیامک جعلی ثنا مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند .
سرهنگ نصرتی گفت: قربانیان پس دریافت پیام و بعد از کلیک بر روی لینک موجود در آن، بدافزاری بر روی گوشی آنها نصب شده و متاسفانه موجب دسترسی غیر مجاز به اطلاعات آنان شده است.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی گفت: در این ترفند از قربانیان پرونده درخواست میشده است که جهت مشاهده ابلاغیه مبلغی ناچیز با استفاده از برنامه نصب شده بر روی گوشی پرداخت نمایند که بلافاصله بعد از اقدام کاربر جهت پرداخت، اطلاعات حساب بانکی افراد به سرقت برده میشد.
او با بیان اینکه پیامکهایی از منابع ناشناس عاملی برای گرفتاری کاربران است، گفت: به هیچ عنوان پیامکی با سرشمارههای شخصی از طرف ادارات و سازمانها برای افراد ارسال نمیشود؛ لذا ضروری است به پیامکهای دریافتی حاوی لینک اعتماد نکرده و از کلیک بر روی لینکهای موجود در آن خودداری نمایید.
سرهنگ نصرتی در پایان گفت: پلیسفتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان و کاربران بوده و شهروندان میتوانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا استفاده از سایت پلیسفتا به نشانی www.cyberpolice.ir و تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره 096380 با کارشناسان ما در میان بگذارند.
نظر شما