به گزارش کرد پرس، طالب محمدی با بیان اینکه از این تعداد 23 هزار و 625 نفر نوآموزان بدو ورود به دبستان و 7 هزار و 480 نفر پیش دبستانی هستند، گفت: از مجموع نوآموزان سنجش شده 2 هزار و 51 نفر از لحاظ هوش، 847 نفر از لحاظ بینایی و 408 نفر از لحاظ شنوایی به مرحله تخصصی ارجاع شدند.
وی افزود: 15 پایگاه ثابت و 9 پایگاه سیار از پنجم تیرماه جاری در کلیه ی شهرستان ها ومناطق تابعه استان ارزیابی شنوایی، بینایی و آمادگی تحصیلی نوآموزان را جهت ارائه خدمات بهینه وجایدهی صحیح در نظام آموزشی برعهده داشتند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با اعلام پایان برنامه سنجش، اظهار کرد: یک هزار و 32 نفر نوبت گیری رایگان و یک هزار و 996 نفر نوبت گیری نیم بها کردند.
محمدی ادامه داد: آموزش و پرورش زمینه ای را فراهم می کند که کودکان متناسب با استعداد، توانایی و محدودیت های خود بتوانند از تعلیم و تربیت صحیح در جهت ساخت جامعه ی بالنده و پویا بهره مند شوند.
وی اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان را یکی ازشیوه های موثر در کیفیت بخشی آموزشی دانست و یادآور شد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی متولی و مجری اجرای برنامه سنجش در سراسر کشور است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با برشمردن پایه اول ابتدایی به عنوان پایه بنیادین در طول سنوات تحصیلی، بیان کرد: عدم شناسایی به موقع و توجه به مشکلات جسمی و ذهنی کودکان می تواند سلامت کودکان را به مخاطره بیندازد و باعث ایجاد مشکلات تحصیلی و رفتاری در آنان شود.
محمدی گفت: نقش آموزش و پرورش در رشد شخصیت دانش آموزان واضح است و بعد از خانواده، مدرسه و معلم از ارکان اصلی تربیت به حساب می آیند که از توانایی ها، نقاط ضعف و قوت، نیازها و مهارت های آنها آگاه هستند.
نظر شما