به گزارش کرد پرس، طالب محمدی در حاشیه بازدید از برگزاری دوره معلمان با مهارت های چندگانه ویژه آموزگاران مدارس با نیازهای ویژه استان که در سالن جلسات شهدای فرهنگی اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، گفت: تخصصی ترین بخش در آموزش و پرورش، تعلیم وتربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
وی با برشمردن معلمی به عنوان مقدس و حرفه ترین شغل عالم، اظهار کرد: هیچ نهادی همچون آموزش و پرورش از مبانی دینی، علمی و تجربی متقن و محکم برخوردار نیست.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: هر اندازه معلمانی فعال و پویاتر داشته باشیم به همان اندازه دستیابی به اهداف عالی آموزشی راحت تر خواهد بود، چرا که توسعه در جوامع مختلف به واسطه آموزش و پرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر در آن جامعه شکل می گیرد.
محمدی با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان یک صنعت در دنیا رشد کرده و به مرحله توسعه یافتگی رسیده است، ادامه داد: در عصر توسعه یافتگی رمز ماندگاری تعلیم و تربیت توجه به معلم است.
وی یادآور شد: تربیت معلم را می توان از جمله حساسترین و مهمترین مؤلفه های نظام های تعلیم و تربیت دانست، چرا که موفقیت و عدم موفقیت در ایجاد تحول در نظام های آموزشی، منوط به توانمندی ها و قابلیت های حرفه ای معلمان است که مجریان اصلی برنامه ها در محیط واقعی و کارگزاران حقیقی آموزش و پرورش هستند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تأکید بر دو اصل مهم تولید علم و تنظیم عمر اطلاعات، بیان کرد: معلم کارش تعلیم وتربیت است وباید به طور مداوم دانش خود را بروز کند.
محمدی گفت: حرفه ای ترین عنصر آموزش و پرورش معلم است که باید سه ویژگی دانش لازم، تجربه کافی و روش مناسب را در برخورد، تأمین و برآورده کردن نیازهای ویژه دانش آموزان دارا باشد.
وی با اشاره به اینکه امروزه سازمان هایی پیشرو محسوب می شوند که به امر توسعه و آموزش منابع انسانی تأکید و اهتمام دارند و در فعالیت های آموزشی به دو اصل اثربخشی و کارآیی آموزش توجه دارند، افزود: آموزش یکی از صنعت های اصلی رشد و نیاز اصلی معلمان به ویژه در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اظهار کرد: نفوذ تعلیم و تربیت معاصر با همراهی فن آوری های مفید را می توان ابزاری نیرومند برای ارتقاء کیفیت و کارایی آموزش دانست که باعث تغییر در شیوه سنتی آموزش شده و به معلمان در بهبود فرآیند آموزش و یادگیری کمک می کند.
محمدی ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف برگزاری کارگاه معلمان مبتنی بر مهارت های چندگانه، آموزش معلمانی است که توانایی، تخصص و مهارت لازم را برای آموزش گروه های مختلف داشته باشند و با راهکارهای علمی آموزش به این دانش آموزان آشنایی یابند.
نظر شما