هزینه کرد ۳۴۰ میلیارد تومانی در بخش درمان غیرمستقیم کردستان

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: در ۹ ماهه سال جاری ۳۴۰ میلیارد تومان در بخش درمان غیرمستقیم استان هزینه شده است.

به گزارش کرد پرس، شیرزاد قادرپور اقدم با اشاره به اینکه 2 بیمارستان و 6 درمانگاه در استان به جامعه هدف خدمات مختلف ارائه داده و هفتمین درمانگاه در دیواندره به بهرداری رسید، گفت: در نه ماهه سال جاری 15 هزار و 943 بیمار بستری که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 17.6درصد رشد را نشان می دهد.

وی دلیل افزایش آمار بستریان را مربوط به بیماران کرونایی، عمل جراحی دانست و افزود: در نه ماهه سال جاری در بخش ویزیت و بیماران سرپایی 850 هزار و 430 مورد در مراکز درمان تامین اجتماعی کردستان داشته ایم که افزایش 19.4 درصد را نشان می دهد.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان تعداد مراجعان به داروخانه های تامین اجتماعی استان را در نه ماهه سال جاری 653 هزار و 758 مورد عنوان کرد و اظهار کرد: در طول این مدت 106 جلسه کمیسیون بدوی تشکیل و 260 صادر شده که بیانگر افزایش 60 درصدی در این بخش نسبت به سال گذشته است.

قادرپور اقدم از برگزاری 7جلسه کمیسیون ماده 90 و تشکیل 2 هزار و 11 فقره پرونده بیماران بستری زیر 60 روز در استان خبر داد و ادامه داد: پذیرش بیماران در مراکز تامین اجتماعی نسبت به سایر مراکز دانشگاه ها بسیار بیشتر و رتبه یک کیفیت بخشی در سنندج را کسب کرده ایم.

وی از اخذ مجوز احداث درمانگاه و واگذاری به پیمانکار و خرید دستگاه های سنگ شکن با اعتبار 12 میلیارد تومان و ام آر آی با اعتبار 15 میلیارد تومان خبر داد و یادآور شد: در دهه مبارک فجز فاز دوم توسعه پروژه بیمارستان سقز با اعتبار 49 میلیارد تومان بهره برداری می رسد.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان با بیان اینکه سیاست کلی سازمان توسعه خدمات درمانی در مراکز کم برخوردار است، بیان کرد: در همین راستا درمانگاه دیواندره با اعتبار 22 میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری می رسد.

قادرپور اقدم از اخذ مجوز احداث درمانگاه دهگلان با اعتبار 30 میلیارد تومان و آغاز مطالعات خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 860 مورد بیمار اعزامی به سایر استان های کشور داشته ایم.

وی از استخدام رسمی پزشکان مورد نیاز در تمام رشته ها به منظور ایجاد انگیزه در بین همکاران تامین اجتماعی کردستان خبر داد و افزود: از بهمن ماه امسال مجوز استخدام صادر شده و تاکنون 6 نفر متناسب با نیاز جذب شده اند.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی کردستان از عقد قرارداد همکاری 806 مورد با پزشکان و دندانپزشکان در استان خبر داد و اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی کردستان با کمبود نیروی تخصصی مواجه است در حالی که هیچ گونه محدودیتی برای عقدقرارداد همکاری با همکاران بخش درمان نداریم.

قادرپور اقدم با اشاره به اجرای طرح فراگیر دارویار در استان، ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر 340 میلیارد تومان در بخش درمان غیر مستقیم هزینه کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر 2 میلیارد تومان هزینه در بخش درمان ناباروی هزینه شده است، یادآور شد: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم طرح حمایتی از بیمه شده را اجرا کنیم، باید مطالبات به دانشگاه علوم پزشکی کردستان به روز شود.

کد خبر 42399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha