به گزارش کردپرس، جعفر پورمختار افزود: در راستای شناسایی این پرونده، همکاری نزدیکی با نهادهای امنیتی، نظارتی و اطلاعاتی استان داشتهایم و این روند در پروندههای مشابه دیگر ادامه دار است.
او بیان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته، ۳۶ درصد افزایش درآمد های مالیاتی در آذربایجان غربی از محل شناسایی فرارهای مالیاتی تامین شده و سیاست دولت نیز بر همین راستا است.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی ادامه داد: ساماندهی دستگاه های کارتخوان بانکی، رصد تراکنشهای بانکی و حرکت به سمت واقعی سازی درآمدهای مؤدیان مالیاتی موجود از جمله اقدامات مؤثر در مواجهه با پدیده فرار مالیاتی در استان است.
پورمختار گفت: گزارشهای متعددی مبنی بر مطالبه پول نقد، سکه، دلار و شیوه کارت به کارت برای پرداخت وجه کالا و خدمات توسط برخی اصناف به دست ما رسیده که در این زمینه از مردم درخواست می شود در صورت مواجهه با هر یک از این موارد، مراتب را از طریق سامانه تلفن گویای ۱۵۲۶ یا مراجعه به درگاه ملی مالیاتی به آدرس www.intamedia.ir و انتخاب لینک سوت زنی و یا ارسال مکاتبه به اطلاع سازمان امور مالیاتی برسانند.
او اظهار کرد: در این خصوص تاکنون برای بیش از ۱۰ هزار پرونده مالیاتی که به نحوی مرتکب تخلف مربوط به استفاده از دستگاه کارتخوان شدهاند، اقدام شده است.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی با تاکید بر لزوم ابراز درآمد واقعی در اظهارنامه مالیاتی توسط مؤدیان با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و موعد تسلیم اظهارنامه های مالیاتی افزود: مؤدیان برای اینکه در آینده مشمول جرایم ناشی از کتمان درآمد و نظایر آن نشوند و بتوانند از انواع تخفیفات و مشوق های مالیاتی سالیانه بهره مند شوند، حتما باید به موضوع تطبیق درآمد ابرازی در اظهارنامه با گردش حساب دستگاه کارتخوان توجه کنند.
او در خصوص برخی شایعات مبنی بر اینکه انتقال وجه به صورت کارت به کارت مشمول مالیات نمی شود، به ایرنا اظهار کرد: بر اساس اشراف اطلاعاتی سازمان امور مالیاتی، انتقال وجوهی که به شیوه کارت به کارت صورت گرفته و مربوط به فعالیت تجاری باشد، مشمول مالیات است.
نظر شما