به گزارش کرد پرس، کیومرث حبیبی در جلسه شورای راهبردی تصادفات استان کردستان در سنندج، گفت: گزارش میران موفقیت پیشنهاد طرح تغییر ساعت شروع بکار یا شناورسازی دستگاههای دولتی و مراکز آموزشی از ابتدای مهر هر سال باید به صورت مبسوط ارائه شود.
وی با بیان اینکه زیرساخت هوشمندسازی معابر ورودی و خروجی داخل بافت قدیمی شهر سنندج باید انجام شود، افزود: اجرای طرح جامع هوشمندسازی معابر منجر به ساماندهی و کاهش بار ترافیک شهری میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اظهار کرد: در ۲۱ سال اخیر ضریب مالکیت اتومبیل در استان ۴.۵ تا ۵ برابر شده اما زیرساختها تغییر چندانی نکرده است.
حبیبی نبود سیتسم حمل و نقل پشتیبان وجود را از دلایل افزایش میزان ترافیک درون شهری در شهرهای استان عنوان کرد و ادامه داد: راهکارها و اقدامات کوتاه مدت مانند زوج و فردسازی معابر درون شهری، محدودیت تردد برای وسایل نقلیه شهری، اصلاحات هندسی و ...باید در راستای رفع گره های ترافیکی مورد توجه قرار گیرد.
وی توسعه شدید ناوگان حمل و نقل عمومی را از ضرورتها به ویژه در مراکز شهرستانهای استان دانست و یادآور شد: تقریبا از بیش از یک دهه گذشته حتی یک دستگاه اتوبوس وارد سیستم حمل و نقل شهری ما نشده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه زمانی که اعتبارات و توانایی فنی محدود است، اقدامات کوتاه مدت و اصلاحات هندسی می تواند مثمرثمر باشد، بیان کرد: شهرداری مراکز استانها نتیجه کارشناسی طرحها را به کمیته شورای ترافیک استان بیاورند.
حبیبی گفت: نهضت پیاده مداری، گسترش ناوگان عمومی و اجرای طرحهای مختلف متناسب با اعتبارات از دیگر برنامههای شورای ترافیک در راستای مدیریت ترافیک در سطح استان است.
وی افزود: شناسایی، ایمنسازی و رفع نقاط حادثهخیز ترافیک شهری از ضرورتهایی است و دستگاههای متولی باید همکاری لازم را با پلیس راهرو برای کاهش آمار حوادث رانندگی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان بر ایجاد زیرساخت هوشمندسازی معابر ورودی و خروجی بافت قدیمی شهر سنندج تاکید کرد و گفت: با اجرای طرح جامع هوشمندسازی معابر بار ترافیک شهری کاهش مییابد.
کد خبر 43253
نظر شما