نظارت بر بازار در کردستان ضعیف است/تشکیل 9179 پرونده تخلف در سال جاری

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: زیرساخت های نظارتی در کردستان وجود ندارد و تعداد بازرسان در سطح استان آنقدر کم است که نمی توان بیش از ۹۰ هزار صنف مختلف را مورد رسیدگی قرار داد.

به گزارش کرد پرس، سیدنجیم حسینی در نشست خبری با خبرنگاران کردستان، گفت: بدون هیچگونه زیرساخت نظارتی و بازرسی سال گذشته ۵۰ درصد نظارت و بازرسی بر بازار را به عهده جهاد کشاورزی قرار دادند و همین امر باعث ضعف بر نظارت شد.

وی افزود: مسئولیت اصلی و نظارت بر بازار به عهده وزارت صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف است و تعزیرات حکومتی به عنوان سازمانی شبه قضایی وظیفه رسیدگی به تخلفاتی را دارد که در سطح بازار بنا بر نظارت ها شکل گرفته و برای آنها پرونده تشکیل شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان اظهار کرد: متاسفانه در سیستم نظارتی دستگاه های مختلفی در حوزه نظارت فعالیت می کنند که همین امر باعث شده مشکلاتی پیش آید.

حسینی ادامه داد: بسیاری از اصناف کردستان منصف هستند اما در کنار این افراد، تعدادی افراد سودجو وجود دارند که با توجه به نظارت های صورت گرفته، درصدد هستیم مانع تخلف صنفی توسط آنان شویم.

وی با بیان اینکه طرح نظارتی ماه رمضان و نوروز 1402 نیز آغاز شده و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد، یادآور شد: در سنندج روزانه 3 تیم گشتی فعالیت دارند و با هر تیم یک قاضی تعزیرات حضور دارد که در محل تخلف بلافاصله می تواند حکم را صادر و اجرایی کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان بیان کرد: زیرساخت های نظارتی در کردستان وجود ندارد و تعداد بازرسان در سطح استان آنقدر کم است که نمی توان بیش از ۹۰ هزار صنف مختلف را مورد رسیدگی قرار داد.

حسینی گفت: در بحث قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز باید جهاد کشاورزی بر اساس آنالیزهای خود قیمت فروش را به تعزیرات حکومتی اعلام کند و بازرسان ما با قیمت های بالاتر از آن برخورد می کنند.

وی افزود: امسال در حوزه کالا و اصناف، ۵ هزار و ۵۴۲ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع شده از این تعداد، ۵ هزار و ۴۷۸ فقره بررسی شده و ماباقی هم در دست بررسی است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان اظهار کرد: در حوزه قاچاق نیز سه هزار و ۳۵۳ فقره پرونده برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده که از این تعداد سه هزار و ۳۳۹ فقره بررسی شده و ۶۹ فقره دیگر باقی مانده است.

حسینی با بیان اینکه در حوزه بهداشت، ۲۸۴ فقره پرونده تشکیل شده که از این تعداد ۲۷۴ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است، ادامه داد: میزان جرایم وصول شده برای مجموع این پرونده ها بیش از ۷۳ میلیارد و ۲۸۳ میلیون تومان بوده است.

وی همچنین از نصب ۲۸۶ پلاکارد و پلمب مغازه در سطح استان طی سال جاری خبر داد و یادآور شد: قاچاق هزار و ۳۷۵ دستگاه کولر گازی مهمترین پرونده سال جاری بوده که با 15 میلیارد تومان جریمه نقدی مختومه شده است.

کد خبر 43398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha