بیانیه شورای اصلاح طلبان آذربایجان غربی باید به نام ترکهای قوم گرا منتشر می شد

سرویس آذربایجان غربی- فعال مدنی و اصلاح طلب در ارومیه گفت: بهتر بود که بیانیه شورای اصلاح طلبان آذربایجان غربی به نام ترکهای قوم گرا منتشر می شد.

«مجید میلان» از شخصیتهای اصلاح طلب و بنام ارومیه در واکنش به بیانیه منتشر شده به نام شورای اصلاح طلبان آذربایجان غربی که در مخالفت با انتصاب «فریدون همتی» منتشر شده است، در گفت وگو با خبرنگار کردپرس گفت: بیانیه منتشر شده به نام شورای اصلاح طلبان استان آذربایجان غربی در مخالفت با انتخاب یکی از گزینه های مطرح شده برای استانداری آذربایجان غربی، در راستای بیانیه ای است که مدتی قبل با امضای رادمان دبیر و عضو جامعه مدنی آذربایجان در آذربایجان غربی، سعید کهنویی دبیر و عضو جامعه مدنی آذربایجان در آذربایجان شرقی، اسعد سکاکی دبیر و عضو جامعه مدنی آذربایجان در اردبیل و علی انصاریان راد به عنوان دبیر و عضو جامعه مدنی آذربایجان در زنجان در خصوص انتخاب استاندار آذربایجان غربی منتشر شده است که در این بیانیه به سبک پان ترکها آذربایجان را به شکل آزربایجان نوشتند.
میلان تصریح کرد: انتشار بیانیه به نام اصلاح طلبان آذربایجان غربی درحالی صورت می گیرد که بنده در مقام یک اصلاح طلب، آقای قربانی رئیس شورای اصلاح طلبان بوکان، آقای قادری زاد در اشنویه، آقای شریفی در مهاباد و آقای سپهرالدین در ارومیه و .. به همراه دیگر شخصیتهای کرد اصلاح طلب استان آذربایجان غربی در خصوص این این بیاتیه هیچ اطلاعی ندارند و اصلا اظهار نظری نکرده اند. پس بهتر بود بنام بعضی ازترکهای قوم گرا نشر میدادند.
وی افزود: همنوایی بیانیه منتشر شده به نام شورای اصلاح طلبان استان آذربایجان غربی با بیانیه جامعه مدنی آذربایجان در چهار استان اذر شرقی و غربی و اردبیل و زنجان در حقیقت مطرح کردن یک بحث ناشایست قومیتی است و سبب انشقاق در استان می شود.
میلان در ادامه گفت: نگاه قومیتی در استان آذربایجان غربی تنها به مسائل سیاسی و انتخاب مدیران محدود نشده است، 13 کارگروه تخصصی در ذیل شورای توسعه و برنامه ریزی استان تشکیل شده است که 632عضو دارد اما یک کرد عضویت ندارد.در مرکز نخبگان استان یک کرد حضور ندارد و این وضعیت به معنی رخنه کردن نگاه و نگرش قومیتی به مسائل تخصصی و علمی است و این آسیب در آینده کشور را تهدید می کند.
وی در ادامه ضمن آنکه بر شایسته سالاری در انتخاب مدیران تاکید کرد، افزود: از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، انسانها به نهایت رشد و تعالی خود برسند.38 ساله از عمر انقلاب می گذرد اگر در این 38 سال نظام نتوانسته یک نیروی کرد و اهل سنت شایسته پروش دهد این به معنی عدم رسیدن انقلاب به اهدافش است یا آنکه نیروهای شایسته ای پرورش داده شده اند اما بحث قومتی و نژاد پرستی چنان در استان اوج گرفته که اجازه استفاده از این نیروهای شایسته را نمی دهد.
این چهره اصلاح طلب در ارومیه تاکید کرد: بیانیه منتشر شده صرفا نظرشخصی آقای خورشیدی است نه شورای اصلاح طلبان استان و در برگیرنده نظر جامعه اصلاح طلبان به ویژه اصلاح طلبان کُرد نیست و اگر وی اصرار داشته باشد که این بیانیه موضع اصلاح طلبان استان است سخن وی نادرست و به دور از واقعیت است.
وی افزود: همیشه وقتی تغییراتی در استان مطرح می شود برای ایجاد یک انسجام ترکی، یک گزینه کرد را درمیان افکار عمومی مطرح می کنند و شاید اصلا این کرد متصدی این پست نشود و در حالی که تصدی پست توسط این شخص را یک آسیب اعلام می کنند که وی از مدیران با تجربه کشور است.
عضو ستاد مرکزی روحانی در آذربایجان غربی در انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: امروز استاندار کرمانشاه اهل ارومیه است و فرماندار تهران اصالتا ترک است.مطرح کردن بحث قومیتی مغایر با این اصل است که هر ایرانی حق دارد در هر گوشه ای از این کشور به زندگی و خدمت مشغول باشد وقتی یک سرباز از لاهیجان در مرز سرو در ارومیه خدمت می کند باید بگوید من غیر بومی هستم و نباید در این منطقه خدمت کنم.
این چهره شناخته شده در استان آذربایجان غربی در ادامه گفت: برای انتخاب استاندار، وزارت کشور باید ابتدا عملکرد استاندار را بر اساس شاخصهای توسعه ارزیابی کنند و اگر این شاخصها بهبود پیدا کرده است وی را ابقاء کنند و در غیر این صورت استاندار را تغییر دهند.
وی افزود: در ادامه اگر وزیر کشور تصمیم به تغییر استاندار گرفت باید ضمن تعامل با مجمع نمایندگان به صورت قدرتمندانه و مستقل استاندار را انتخاب و معرفی کند و اگر فردا روزی استاندار ضعیف عمل کرد مجمع نمایندگان وزیر را استیضاح کنند. اگر قرار باشد مطابق با نظر تعدادی از نمایندگان استان عمل کند باید مدیری از ترکیه را برای استانداری آذربایجان غربی در نظر بگیرند.

کد خبر 44556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha