خودکشی در میان افراد مجرد شایع تر است/ شیوع خودکشی در منطقه غرب استان

سرویس کرمانشاه- مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: بیشترین آمار خودکشی ها در میان افراد مجرد و نیز افرادی با سطح تحصیلات پائین اتفاق می افتد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، امید قادری در همایش روز جهانی پیشگیری از خودکشی که در محل سالن همایشات بهزیستی کرمانشاه برگزارشد، از خودکشی به عنوان یک آسیب اجتماعی ناخوشایند و پدیده ای مذموم که دین انسان را از آن نهی کرده است، یاد کرد و اظهارداشت: در طول 5 سال گذشته آمار خودکشی در استان کرمانشاه روندی نزولی داشته و عمده خودکشی های طی این مدت در سالهای 92 و 93 بوده است که البته این الگوی در سطح کشور نیز به همین گونه است.

وی به نقش مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در کاهش آمار خودکشی ها اشاره کرد و ادامه داد: بیشترین آمار خودکشی ها در میان افراد مجرد و نیز افرادی با سطح تحصیلات پائین اتفاق می افتد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح داشت: طبق بررسی های بعمل آمده، اصلی ترین عامل خودکشی در استان در وهله ی اول اختلافات حاد خانوادگی و در وهله ی دوم اختلالات روانی است.

وی تاکید کرد: با توجه به اطلاعات و آگاهی های فوق، می توان بسیاری از موارد را با برنامه ریزی های منسجم پیشگیری کرد. و با وقوف به این مسائل، در یک برنامه عملیاتی آمار خودکشی ها را کاهش دهیم.

قادری از شیوع خودکشی در منطقه غرب استان خبرداد و متذکر شد: هرچه بتوانیم نشاط و شادی را در جامعه بیشتر تزریق کنیم و کار فرهنگی منسجم انجام دهیم، می توانیم به کاهش خودکشی ها در استان کمک کنیم.

وی با بیان اینکه وزارت کشور پنج آسیب اجتماعی شامل اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق، کودکان کار و مفاسد اجتماعی را به عنوان آسیب های اجتماعی اولویت دار کشور معرفی و تقسیم کار ملی را به دستگاه های مختلف اعلام داشته است، گفت: در بررسی هایی که ما در استان انجام دادیم، شیوع دو آسیب اجتماعی کودکان کار و مفاسد اجتماعی در کرمانشاه کمتر است اما از سوی دیگر از نظر مسئله خودکشی و ایدز وضعیت حادتری داریم که باید روی این دو هم تمرکز داشته باشم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در پایان یادآورشد: طی سال گذشته، از وقوع 40 مورد خودکشی در استان کرمانشاه توسط اورژانس اجتماعی جلوگیری شد.

کد خبر 44627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha