به گزارش کردپرس، پرویز امجدی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار کرد : تهدیدات زیستی جزو اساسی ترین تهدیدات محیطی به شمار می رود که باید در جهت پایداری امنیت غذایی و کاهش خسارات ناشی از اثرات این تهدیدات اهتمام ویژهای صورت گیرد.
امجدی افزود: سطح آگاهی بهره برداران بخش کشاورزی با برقراری سیستم پایش خطر و هشدار در خصوص اقدام به موقع برای مواجه با بحران باید ارتقا یابد.
وی تصریح کرد: فرآیند چگونگی تعیین سریع و دقیق میزان خسارت ناشی از مخاطرات بخش کشاورزی باید بهبود یابد و در نهایت دقت و سریعترین زمان ممکن انجام گیرد .
این مسئول اضافه کرد: سیاست های بخش کشاورزی از طریق ایجاد امنیت برای صاحبان سرمایه در شرایط بحرانی باید محقق شود.
وی خاطر نشان کرد : فرهنگ بیمه کشاورزی در بین بهره برداران بخش کشاورزی باید بیش از گذشته ترویج یابد.
مسئول اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : از ابتدای سال زراعی ۹۷-۹۶ نوع جدیدی از بیمه محصولات کشاورزی تحت عنوان بیمه پایه برای اولین بار اجرایی می شود.
امجدی افزود : در این نوع بیمه گذاری ، بیمه های پایه بعد از تایید مدیریت بحران و ستاد بیمه استان به تائید ستاد صندوق بیمه کشاورزی رسیده و مهمترین خصیصه آن حق بیمه کم در مقابل تعهدات بالا است که حدود 50 درصد ارزش روز محصول را پوشش خواهد داد ولی برای این منظور نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی بیشتری در جهت اگاهی بهره بردران بخش کشاورزی هستیم.
نظر شما