نماینده مهاباد جزئیات  سوال خود از وزیر تعاون را تشریح کرد

سرویس آذربایجان غربی- نماینده مردم مهاباد در مجلس با انتقاد از اینکه وزارت تعاون و سازمان فنی و حرفه ای در رابطه با اجرای قوانین مصوب مجلس مقاومت می کنند، گفت: هزاران نفر از مربیان حق التدریسی فنی و حرفه ای در ۳۱ استان کشور سال هاست منتظر اجرای قانون مصوب مجلس و تعیین تکلیف استخدام و تبدیل وضعیت به پیمانی هستند.

به گزارش کردپرس، جلال محمودزاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 12 مهرماه) مجلس شورای اسلامی در توضیح سوال خود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص وضعیت استخدامی مربیان فنی و حرفه ای گفت: موضوع سوال عدم اجرای قانون مصوب مجلس از بعد نظارتی به عنوان یکی از وظایف مجلس است که در این رابطه هزاران نفر از مربیان حق التدریسی فنی و حرفه ای در 31 استان کشور سال هاست منتظر اجرای قانون مصوب مجلس و تعیین تکلیف استخدام و تبدیل وضعیت به پیمانی هستند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس این قانون که در مجلس هشتم و ادامه آن در مجلس دهم مصوب شده دولت موظف است در اجرای بند دوم سیاست های کلی اشتغال در چارچوب مجوزهای مواد 21 و 51 قانون برنامه پنجم توسعه در سازمان فنی و حرفه ای کشور با رعایت شرایط عمومی استخدام و ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری از مناطق محروم 4 هزار و 876 نفر از مربیان حق التدریسی دارای مدرک فوق دیپلم و بالاتر را تا پایان برنامه پنجم استخدام کند.

وی ادامه داد: در تبصره های ذیل این ماده به لازم الاجرا شدن ماده اشاره شده اما متاسفانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه ای تاکنون برای استخدام این مربیان اقدامی انجام نداده است.

محمودزاده یادآور شد: در حالی که این طرح در مجلس در حال بررسی بود مسئولان سازمان فنی و حرفه ای تعداد واجدین شرایط استخدامی را 4 هزار و 876 نفر اعلام کرد و مجلس در قانون مصوب آن را قید کرد؛ مدت زمان آئین نامه سه ماه بود اما وزارت تعاون پس از گذشت 2.5 سال آن را مصوب کرد و این نشان دهنده این است که بدنه وزارت تعاون و سازمان فنی و حرفه ای در رابطه با اجرای قوانین مصوب مجلس مقاومت می کنند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در بخش دوم صحبت های خود افزود: وزیر کار در پاسخ های خود اشاره به اجرای قانون داشتند اما چطور ممکن است که پس از 5 سال از تصویب قانون درخصوص تبدیل وضعیت مربیان حق التدریسی فنی و حرفه ای این قانون به طور کامل اجرا نشده است.

وی خطاب به وزیر کار افزود: جنابعالی حداقل 4 سال گذشته در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بودید، چطور نتوانستید قانون را اجرا کنید؟ طبق قانون باید 4 هزار نفر از مربیان تبدیل وضعیت می شدند، این آمار توسط خود سازمان فنی و حرفه ای اعلام شده، اما باز هم در اجرا مشکلاتی برای آن وجود داشته است.

محمودزاده با اشاره به اینکه برای قانون مصوب سال 91 چرا شرایط استخدامی مربوط به سال 93 مورد توجه قرار می گیرد، تاکید کرد: همین بهانه باعث شده بسیاری از مربیان حق التدریسی باسابقه از گردونه حذف شوند و در مقابل مربیان کم سابقه در مسیر جذب قرار گیرند. ضمن اینکه گفته شده در زمان تصویب قانون تعدادی از مسئولان اقوام و نزدیکان خود را با سابقه کاری پایین برای جذب به این سازمان معرفی کرده اند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رونق اشتغال راهی جز ایجاد علم و فنون و توسعه فنی و حرفه ای نداریم، بنابراین باید 4 هزار و 800 نفر از مربیان فنی و حرفه ای تغییر وضعیت داده و جذب این سازمان شوند./

کد خبر 45896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha