حسین بیگلری در گفتگو با خبرنگار کردپرس، به مشکلات بیماران خاص و صعب العلاج در استان کرمانشاه اشاره کرد و اظهارداشت: فرانشیز داروهای خارجی این دسته از بیماران قطع شده و بیمار خود موظف به پرداخت فرانشیز است و از سوی دیگر نیز با کمبود داروی بیماران خاص و صعب العلاج در استان مواجه هستیم.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه ورود پیدا کند تا این دسته از بیماران دچار مشکل کمبود دارو نشوند.
رئیس انجمن بیماری های خاص استان کرمانشاه تاکید کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه اعلام می کند که سهمیه دارویی بیماران صعب العلاج استان را کم کرده اند، این مشکل باید با تلاش این مسئولان و با انعکاس آن در رسانه ها به گوش مسئولین وزرات بهداشت برسد تا برای حل آن چاره جویی کنند.
وی به مشکلی که اخیرا به مشکلات این بیماران اضافه شده است، اشاره کرد و گفت: طبق بخشنامه ای سراسری از سوی وزارت بهداشت، بیماران خاص و صعب العلاج از این پس زمانی که به مطب های پزشکان متخصص مراجعه می کنند باید هزینه بپردازند و فقط خدمات درمانگاه های دولتی برای آنان رایگان می شود که این موضوع باتوجه به ضعف های اقتصادی و معیشتی در استان کرمانشاه، مشکلاتی را برای بیماران این استان پیش خواهد آورد. اگر مردم این استان از نظر اقتصادی توانمند بودند که رتبه اول فروش کلیه را در کشور نداشتند.
بیگلری در ادامه از راه اندازی سامانه شورای عالی بیماران خاص و صعب العلاج در استان خبرداد و عنوان کرد: این سامانه شامل بخش های مختلف اطلاع رسانی است و حلقه ارتباط بین انجمن های حامی و بیماران خاص و صعب العلاج است.
وی درپایان یادآورشد: در حال حاضر 175 خیر حوزه درمان در استان وجود دارند که بیماران خاص و صعب العلاج را تحت حمایت های مالی خود قرار داده اند.
نظر شما