به گزارش خبرنگار کردپرس، هوشنگ بازوند صبح امروز پنجشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی که در محل سالن جلسات تدبیر استانداری برگزارشد، هدف از تحقق اقتصادمقاومتی را اشتغال و رفع مشکلات با استفاده از ظرفیت های داخلی و با همکاری مردم و بخش خصوصی عنوان کرد و اظهارداشت: در حال حاضر 41 واحد تولیدی استان با ظرفیت 837 نفر اشتغال و 113 میلیارد تومان سرمایه در تملک بانک های استان قرار دارند.
وی ادامه داد: مدیران بانکها ظرف دو هفته مهلت دارند که برنامه ای را ارائه دهند که در آن یا با تسهیل ورود بخش خصوصی و یا با ورود هلدینگ های سرمایه گذاری به موضوع واحدهای تولید استان رسیدگی کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود به بخش کشاورزی استان و مشکلات آن پرداخت و عنوان کرد: کشاورزی این استان یک کشاورزی سنتی و معیشتی است که باید به سمت کشاورزی صنعتی و اقتصادی آن را پیش برد.
وی بر لزوم مورد توجه قرار دادن کشت های گلخانه ای و کشت گیاهان دارویی در استان تاکید کرد و افزود: توسعه کشت های گلخانه ای و گیاهان دارویی در استان با آموزش به کشاورزان باید توسعه یابد و برنامه ای سه ساله برای آن تدوین گردد.
بازوند با اشاره به جذب 20 میلیارد تومان اعتبار از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه طی سال گذشته، گفت: این میزان اعتبار که مربوط به بخش کشاورزی و صنعت و معدن است تا پایان سالجاری باید توسط این دو سازمان و با همکاری بانکها به منظور توسعه و ایجاد سرمایه در گردش واحدهای تولیدی استان پرداخت شود.
وی از کم کاری برخی از بانکهای استان در پرداخت تسهیلات مصوب سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه انتقاد کرد و یادآورشد: یکی از مصوبات سفر هیئت دولت به کرمانشاه پرداخت 250 میلیارد تومان اعتبار توسط بانکها بود که با گذشت یک سال و نیم از آن بانکها قدمی در این خصوص برنداشته اند.
نظر شما