رونق نشریات استانی تاثیر مطلوبی روی توسعه دارد/ کردستان دارای ظرفیت و پیشینه قوی فرهنگی است

سرویس کردستان- معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش رونق نشریات محلی در توسعه استانها گفت: : هدف ما این است که مطبوعات محلی رونق بگیرند نه ویژه نامه‌های سراسری، چون نشریات محلی در توسعه استانها تاثیر گذار هستند.

به گزارش کرد پرس، حسین انتظامی امروز چهارشنبه در جریان سفر به استان کردستان و در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران استان با بیان اینکه قانون برنامه چهارم توسعه این را به دولت تکلیف کرد که لایحه جامع رسانه‌ها را به مجلس بدهد و این امر در دولت یازدهم دنبال شد، گفت: ما الان یک قانون مطبوعات و سازمان رسانه‌ای داریم که هر دو لایحه هستند و باید به مجلس برود، در قانون مطبوعات با رژیم افتراقی حرکت شده و در آن 5 عنوان مجرمانه مطرح شده و اگر جرم دیگر اتفاق بیفتد تخلف بوده و باید کمیته رسانه بررسی کند.

صیانت از صنف روزنامه‏ نگاری

وی با بیان اینکه باید از صنف روزنامه نگاران صیانت شود، گفت: در چهار سال پیش فقط پنج هزار نفر توسط رسانه‌ها بیمه شده‌ بودند اما در حال حاضر ۱۶ هزار نفر بیمه هستند.

انتظامی با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر افرادی پیدا می شوند که در حوزه‎های دیگری مشغول به کار هستند و ماهی و حتی سالی یک بار در یک نشریه یادداشت منتشر می‎کنند و خود را روزنامه‌نگار می‌دانند، گفت: این شایسته فعالان و اهالی رسانه نیست و این مهم تنها در قالب سازمان نظام رسانه‎ای کشور می‌تواند ساماندهی شود.

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد ادامه داد: مدیران رسانه‎ها موظف هستند که همکاران تمام وقت خود را که چند ماه از فعالیت آنها در رسانه گذشته باشد بیمه کنند و ما یارانه رسانه‌هایی که خبرنگاران خود را بیمه نکنند قطع خواهیم کرد. وی با تایید بر اینکه سیاست محوری ما بیمه خبرنگاران است، اعلام کرد: اگر رسانه‎ای لیست بیمه و کد کارگاهی نداشته باشد یارانه به آن تعلق نخواهد گرفت و از آنها حمایتی نخواهیم کرد.

انتظامی در ادامه به بحث ویژه نامه آگهی روزنامه‎های سراسری هم اشاره و تصریح کرد: ویژه نامه باید لای روزنامه سراسری قرار گیرد و توزیع شود که اگر تخلفی در این راستا انجام شود هم پروانه دفتر نمایندگی ابطال می‎شود و هم به مدیر مسئول مرکزی روزنامه اطلاع داده خواهد شد.

برگزاری الکترونیکی جشنواره‎ها

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره‌های مطبوعاتی اشاره کرد و افزود: در سال‎های گذشته جشنواره‌های مطبوعاتی که برگزار شد که ضوابط در آنها به درستی رعایت نشد اما هم اکنون جشنواره ها الکترونیکی شده است و سعی کرده ایم ضوابط به خوبی در آنها رعایت شود.

وی تاکید کرد: جشنواره‎هایی که برخی از دستگاه‎ها بدون رعایت ضوابط برگزار می‎کنند حرفه‎‌ای نیست و ما آنها را به رسمیت نمی‎شناسیم.

وی با اشاره به اینکه مخالف صدور کارت خبرنگاری از سوی دولت هستم، گفت: کارت خبرنگاری را باید خود رسانه‎ها و سازمان‎های رسانه‎ای صادر کنند که متاسفانه به دلیل نبود این نظام ما مجبور شدیم با استفاده از هیئتی از کارشناسان و نمایندگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارت خبرنگاری برای اهالی رسانه صادر کنیم.

کد خبر 47871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha