به گزارش خبرنگار کردپرس، نادر پرور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجموعه دامپزشکی از ساعات اولیه وقوع زلزله غرب استان در مناطق آسیب دیده حضور پر رنگ و فعال داشته و در حال پاکسازی این مناطق است.
وی افزود: اکیپ های اعزامی از استان های معین همچون ایلام، کردستان، لرستان و همدان با همکاری نیروهای اعزامی از مرکز استان با توان حداکثری در حال پاکسازی مناطق زلزله زده ای هستند که دارای تلفات دامی هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به انجام اقدامات بهداشتی، توزیع دارو و درمان رایگان از سوی این اکیپ ها در این مناطق گفت: لاشه دام های تلف شده اگر مدت زمان بیشتری بر روی زمین رها شوند علاوه بر انتشار بوی آزار دهنده تعفن و تجمع حشرات موذی، موجب آلودگی های زیست محیطی می شوند.
پرور تصریح کرد: در همین راستا اکیپ های دامپزشکی به سرعت نسبت به جمع آوری لاشه ها و دفن بهداشتی آنها و سپس ضدعفونی و سم پاشی منطقه نسبت به دفع خطر این لاشه ها اقدام می کنند.
وی از ساکنین مناطق زلزله زده و حتی امدادرسانان به این مناطق خواست تا در صورت مشاهده لاشه های تلف شده سریعا موضوع را از طریق شماره های 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 به کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به نظارت بر دفع بهداشتی آنها اقدام شود.
نجات گوساله زنده از زیر آوار، تنها دارایی یک پیرزن روستایی
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در هنگام آواربرداری و دفن بهداشتی لاشه های تلف شده دام ها در روستای گلم کبود علیا از توابع شهرستان سرپل ذهاب با همکاری اکیپ دامپزشکی و اکیپ سازمان جهادکشاورزی استان یک راس گوساله زنده از زیر آوار بیرون کشیده شد.
وی بیان داشت: این گوساله حالا تنها دارایی یک پیرزن روستایی است که اظهار می کرد از دار دنیا فقط دو راس گوساله داشته که قصد داشت برای خرج زمستانش آنها را بفروشد که متاسفانه یکی از آنها در زیر آوار تلف شد.
نظر شما