به گزارش کردپرس، محمد ابراهیم زارعی، فرماندار شهرستان سنندج در این مراسم بر حفظ بافت سنتی، آیینها و آثار تاریخی موجود در روستای کانی مشکان توسط اهالی روستا تاکید کرد و اظهار داشت: کانی مشکان در مسیر رینگ گردشگری آبیدر قرار گرفته و این موضوع از جمله نقاط قوت برای توسعه گردشگری در این روستا محسوب می‎شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان هم در این مراسم با اشاره به مقارن شدن جانمایی قرآن تاریخی کانی مشکان با هفته وحدت و ولادت حضرت محمد(ص)، گفت: با لطف و مرحمت الهی کردستان و روستاهای آن به مهد قرآنهای تاریخی تبدیل شده است و این موضوع نشان از دینداری و پایبندی مردم کردستان به آیینها و سنتهای اصیل و مقدس اسلام ناب محمدی است.
سید محسن علوی ضمن تاکید بر لزوم ساماندهی و مرمت کلیه قرآنهای موجود در سطح استان، اظهار داشت: قرآن کانی مشکان مربوط به قرون اولیه اسلامی است که با همکاری فرمانداری شهرستان سنندج و پس از طی مراحل قانونی آن را به بهترین شیوه مرمت و امروز به مکان اصلی خود بازگردانیم.
سید محسن علوی با اشاره به اهمیت توسعه روستای کانی مشکان در زمینه گردشگری با توجه به پتانسیلهای موجود در روستا، گفت: امیدواریم با همکاری ارگانها و نهادهای ذی ربط، اهالی روستا و با بهرهگیری از امکانات موجود بتوانیم گامهای بهتری برای توسعه روستای کانی مشکان برداریم.
قرآن کانی مشکان از جمله قرآنهای تاریخی و با ارزش استان کردستان است که در روستایی به همین نام قرار گرفته و به شماره "252" در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
نظر شما