به گزارش کرد پرس، رشید قربانی در نشست آموزشی، تخصصی روسای ادارات امور تربیتی آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه باید تلاش شود افراد علاقمند و متخصص در این حوزه جذب شوند، بر ضرورت توجه به امور تربیتی در مدارس در توسعه و پیشرفت تاکید کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان باید برای جذب و بکارگیری افراد متخصص و آموزش دیده حوزه امور تربیتی برنامه ریزی لازم انجام شود.
به گفته وی، تربیت و توانمند سازی نیروی انسانی به صورت حرفه ای و تثبیت نیروی انسانی موجود در حوزه امور تربیتی از جمله مواردی است که باید در این حوزه با جدیت مورد توجه قرار گیرد.
قربانی تاکید کرد: امروزه با توجه به پیچیدگی جوامع، مساله تربیت از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین لازم است حاصل تربیت و فعالیت امور تربیتی، پرورش شهروندان خوب باشد که پاسخگوی نیازهای فردی حال و آینده جامعه باشند.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک سند تربیتی است و در تمامی ارکان آن به مربی و متربی توجه شده و این بیانگر جایگاه نظام تعلیم و تربیت است.
حجت الله نریمانی با بیان اینکه به اعتقاد صاحب نظران و کارشناسان، سند تحول بنیادین، قانون اساسی نظام تعلیم و تربیت است، افزود: سند تحول، مبنای کار و چراغ راهی است که اگر همه در اجرای آن اهتمام ورزند مشکلات موجود و پیش رو حل خواهد شد.
وی با اشاره به توانمند سازی نیروی انسانی اظهار کرد: برای توانمند سازی نیروی انسانی علاوه بر نیروی انسانی حوزه پرروشی باید به سایر ارکان مدرسه نیز توجه شده و دوره های توانمند سازی برای آنان پیش بینی و اجرا شود.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: مدیر مدرسه تنها متولی برنامه‎های آموزشی نیست و باید اولین پاسخگو و متولی اقدامات حوزه پرورشی باشد لذا انتظار می‎رود در ارزیابی فعالیت مدیران مدارس به این مولفه توجه شده و در عملکرد آنان لحاظ شود.
نظر شما