نمایندگان رئیس قوه قضائیه در سفر به شهرستانهای استان ایلام چه گفتند؟

سرویس ایران-در سفر رئیس قوه قضائیه و هیئت عالی قضایی به استان ایلام که چهارشنبه و پنجشنبه این هفته صورت گرفت نمایندگان و مسئولان عالی قضایی به نمایندگی از رئیس قوه قضائیه به شهرستانهای دهگانه این استان سفر کردند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، نمایندگان قوه قضائیه در سفر به این شهرستانها ضمن دیدارهای مردمی با فرمانداران و مسئولان این شهرستانها نیز دیدار کردند.
از قابلیتهای شهرستان بدره برای پیشرفت استان ایلام استفاده شود
دکترشجاعی معاون رئیس قوه قضاییه ورئیس سازمان پزشکی قانونی نماینده رئیس قوه قضائیه در سفر به شهرستان بدره بود که با استقبال مردم ومسئولین وارد این شهرستان شد و در شورای اداری این شهرستان هم شرکت کرد.
دکترشجاعی در نشست شورای اداری شهرستان بدره استان ایلام را سرشار از نیروهای متعهدومتخصص دربدنه مدیریتی کشور دانست وگفت بایدازاین ظرفیت در جهت رشد و شکوفایی استان بهره مند شد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی به توطئه و مخالفت دشمنان علیه قوه قضاییه اشاره کرد وگفت : در هرجایی که منافع دشمنان جناح ها و افراد سودجو و فرصت طلب به خطر می افتد شایعات وتخریب مسئولین این قوه هم بصورت گسترده و برنامه ریزی شده اجرایی می گردد.
دکترشجاعی به قابلیت ها ی شهرستان بدره هم اشاره کرد و گفت مردم این دیار به متانت صلح جویی وهمبستگی دراستان شهرت داشته وباید از این قابلیتها درجهت پیشرفت و آبادانی استفاده برد.
نقش بیکاری و مشکلات اقتصادی در ایجاد جرم در جامعه
معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان زندان های کشور دیگر نماینده رئیس قوه قضائیه بود که به شهرستان ایوان در شمال استان ایلام سفر کرد.
علی اصغر جهانگیر در نشست شورای اداری ایوان گفت: 75 درصد زندانیان کشور فاقد شغل و درآمد هستند و همین موضوع باعث ایجاد جرم و مختل شدن امنیت جامعه می شود.
وی اظهار کرد: بیکاری و مشکلات اقتصادی خانواده ها تاثیر بسزایی در ایجاد جرم دارد اگر همه بدرستی وظایف خود را انجام دهند، بی شک تعداد زندانیان کاهش پیدا می کند.
وی با بیان اینکه همکاری دستگاه‌های مختلف در مسئله پیشگیری از وقوع جرم کمک بسیاری به کاهش زندانیان می کند، افزود : اغلب جرایم در کشور به دلیل فقر مالی و معضلات بیکاری شکل می‌گیرد و اگر جامعه از نظر اقتصادی پیشرفت چشمگیری داشته باشد بسیاری از جرایم نیز کاهش می‌یابد.
جهانگیر یادآور شد: با برنامه ریزی اقتصادی مناسب و کار آفرینی همچنین جلوگیری از مهاجرت ناخواسته افراد به شهرها و ایجاد حاشیه نشینی باید از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی جلوگیری شود.
وی همچنین گفت: وجود تحریم ها مشکلات اقتصادی در کشور را افزایش داده و باید در این زمینه تدابیر لازم برای جلوگیری از وقوع جرم و مشکل بیکاری اندیشیده شود.
در خدمت رسانی به مردم خط و خطوطهای سیاسی کنار گذاشته شود
در شهرستان چرداول نیز ذبیح اله خداییان معاون حقوقی قوه قضاییه نماینده این دستگاه بود که وی نیز در شورای اداری این شهرستان شرکت کرد.
وی در این نشست گفت: خدمت رسانی مدیران بدون توجه به گرایش های سیاسی و وابستگی به جریانات حزبی راهگشای مشکلات کشور است.
وی اظهار کرد: ریاست قوه قضاییه بر سفرهای استانی بویژه در استان های محروم تاکید دارند و در سفر 2 روزه به ایلام مسائل و مشکلات حوزه قضایی استان که پیش از این توسط کارشناسان و هیات های اعزامی این قوه احصاء و گردآوری شده مورد بررسی و مرتفع خواهد شد.
معاون حقوقی قوه قضاییه تاکید کرد: در راستای خدمت رسانی به مردم خط و خطوط سیاسی را کنار گذاریم و بدور از اینکه شخص اصولگرا یا اصلاح طلب است، از مدیران توانمند استفاده کنیم، در زمان خدمت رسانی اختلافات را کنار بگذاریم، چراکه عمر مسئولیت کوتاه است.
وی با توجه به وضعیت مطلوب امنیت کشور در همه زمینه ها گفت: ارتقای امنیت عمومی مردم باعث حضور سرمایه گذاران و رونق اقتصادی و حضور نخبگان در آن منطقه شده و کاهش جرم و جنایت توسعه همه جانبه در کشور را در پی دارد.
معاون قوه قضاییه تاکید کرد: در پیشگیری از وقوع جرم همه باید مشارکت داشته باشیم و خیلی از اختلافات کوچک اگر کنترل و پیشگیری نشوند، باعث معضلات بزرگتر می شوند.
شناسایی 52 آسیب اجتماعی در کشور
معاون اجتماعی قوه قضائیه نیز به نمایندگی از دستگاه قضایی کشور با سفر به شهرستان آبدانان ضمن اشنایی با مشکلات این شهرستان در نشست شورای اداری آبدانان شرکت کرد.
محمدباقر الفت در نشست شورای اداری شهرستان آبدانان با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر روش های مبارزه با آسیب های اجتماعی نظارت مستقیم دارند گفت:52 آسیب مهم اجتماعی در کشور توسط کارشناسان شناسایی شده و 23 عنوان مهم تر از آنان در محضر مقام معظم رهبری مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گرفته است.

وی افزود: معظم له موضوع طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد، مسائل اخلاقی و مشکلات معیشتی را بعنوان آزار دهنده ترین معضلات عمومی انتخاب و از طریق ربیس قوه قضائیه بطور مستقیم روند مبارزه با کاهش و مهار آنان را دنبال می کنند.
الفت با اشاره به نقش مواد افیونی در ناکارآمدی جامعه افزود: استکبار جهانی با توسعه مصرف مواد مخدر در بین جامعه زنان، کاهش سن اعتیاد، افزایش میزان مصرف و کاهش قیمت مواد مخدر تلاش می کند که ضمن تضعیف اصل نظام، ناکارآمد کردن نبروهای مولد و گستاخ کردن دشمنان انقلاب اسلامی، نسل آینده این نهضت الهی را نیز مایوس و ناامید کنند.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه اضافه کرد: بر اساس تحقیقات علمی در حوزه آسیب های اجتماعی هر فرد معتاد قادر است تا 13 نفر سالم را آلوده و زندگی عادی یک خانواده را نیز تا 20 سال آینده دچار چالش های سخت اجتماعی کرده و منطق اصول زیستی آنان را متوقف کند.
رونق تولید و اشتغال موضوع مهم امروز کشور
معاون مالی ،پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه دیگر نماینده دستگاه قضایی کشور در شهرستان ملکشاهی بود که وی رونق تولید و اشتغال را موضوع مهم امروز کشور عنوان کرد.
نوروز کهزادی در نشست شورای اداری ملکشاهی گفت: قوه قضائیه علاوه بر برقراری عدالت در جامعه به عنوان وظیفه ذاتی خود ، در کنار دولت اماده و پیگیر رفع موانع تولید و تسهیل امور اشتغالزایی است .
وی در ادامه گفت : تولید و اشتغال و ارتقای وضعیت معیشتی مردم اولویت کشور است و باید همه ظرفیت ها در جهت بهبود این امور بکار گرفته شوند.
وی افزود: همه مسئولان دستگاه های اجرایی ،قوه مقننه و قضاییه باید در کنار همدیگر در جهت پویایی اقتصادی رونق شغلی و افزایش تولید تلاش ، تعامل و همکاری داشته باشند.
معاون مالی ،پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه همچنین با اشاره به موقعیت و مزیت های اقتصادی شهرستان مرزی ملکشاهی گفت: باید متناسب با مزیت های ملکشاهی سرمایه گذاری در آن صورت گیرد.

حل مشکلات قضایی باعث کاهش جرائم می شود
در شهرستان مرزی دهلران نیز دادستان انتظامی قضات کشور نماینده دستگاه قضایی در این شهرستان بود که وی ضمن دیدار با مسئولان این شهرستان در نشست شورای اداری دهلران شرکت کرد.
جت الاسلام و المسلمین محمد موحدی در این نشست با عنوان اینکه راهکار بخشی از مشکلات کشور مربوط به بخش فرهنگی جامعه است تاکید کرد: باید تلاش شود تا فرهنگ صلح و سازش در جامعه تبلیغ و ترویج داده شود.
وی اظهار کرد: ترویج فرهنگ صلح و سازش و تقویت اخلاق اسلامی از سرازیر شدن پرونده ها به دستگاه قضایی جلوگیری می کند.
دادستان انتظامی قضات کشور همچنین ابراز امیدواری کرد که دیگر بخش ها و بویژه بخش اقتصادی نظام و دولت بتوانند برنامه هایی که مسیر رشد و تعالی کشور را فراهم کند پیگیری کنند تا مشکل جذب نیرو و توجه به نیروهای مستحق و مولد بیش از پیش مد نظر باشد.
وی حل مشکلات اقتصادی را باعث کاهش جرائم دانست و گفت: همه باید در این زمینه تلاش کنند تا شاهد کاهش جرائم در همه حوزه ها باشیم
برطرف شدن مشکلات کشور نیازمند همکاری دولت و قوه قضائیه
در شهرستان سیروان نیز معاون فرهنگی قوه قضائیه نماینده این دستگاه بود که با سفر به این شهرستان در نشست شورای اداری حضور پیدا کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی با بیان اینکه مرتفع شدن مشکلات کشور نیازمند همکاری دولت و قوه قضائیه است اظهار داشت: مرتفع شدن مشکلات و رفع موانع در کشور، مستلزم همکاری جدی دولت و قوه قضائیه خواهد بود.
وی ادامه داد: تلاش خود را برای جذب اعتبار در راستای حل مشکلات قضایی شهرستان به کار خواهیم بست و امیدواریم بخشی از مشکلات شهرستان سیروان در مسائل قضایی حل شود.
با حضور صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، ساختمان ثبت اسناد شهرستان سیروان با زیربنای ۴۰ متر و با اعتبار بیش از یک میلیارد ریال در دو طبقه کلنگ‌زنی شد.
نقش قاچاق کالا در بیکاریو مشکلات اقتصادی کشور
رئیس دیوان عدالت اداری کشور نیز دیگر نماینده دستگاه قضایی کشور در استان ایلام بود که وی نیز به شهرستان دره شهر در جنوب این استان رفته و در نشست شورای اداری شهرستان شرکت کرد.

حجت الاسلام محمد کاظم بهرامی در نشست شورای اداری شهرستان دره شهر با بیان اینکه بخشی از بیکاری در کشور حاصل قاچاق کالا است.گفت: باید همه در دست دست هم دهیم که این مشکلات برطرف شوند.
بهرامی با اشاره به اینکه ایستادگی کشور در مقابل تهدیدات دشمن در شرایط حساس بوده است، گفت: کار مشترک قوه قضائیه، دولت و نیروهای امنیتی و انتظامی، مقابله با ناامنی ها و فساد است.
وی افزود: بخشی از بیکاری در کشور حاصل قاچاق کالا است که این معضل نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی است.

کد خبر 50885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha