استاد وحید معتصمی، پیشکسوت حوزه موسیقی کُردی تجلیل شد

سرویس کردستان- تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر در قالب انجمن مردمی تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردستان با حضور در منزل استاد وحید معتصمی از پیشکسوتان موسیقی کُردی ضمن دیدار با وی، به پاس سالها خدمت و فعالیتش در این حوزه از وی تجلیل و قدردانی کردند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر عضو انجمن تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردستان با همراهی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری سنندج در راستای سلسله برنامه های قدردانی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان هنری، فرهنگی و ادبی این خطه با حضور در منزل استاد وحید معتصمی از خدمات چندین دهه ای وی در عرصه موسیقی کردستان تجلیل کردند.

در این مراسم بنا به شرایط موجود جامعه ناشی از شیوع ویروس کرونا فقط تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه کردستان در قالب انجمن تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردستان با رعایت پروتکل های بهداشتی حضور داشتند.

در این دیدار، ضمن ارائه سخنرانی توسط تعدادی از هنرمندان و ادباء حاضر در مورد فعالیت ها و تلاش این هنرمند سنندجی از سوی انجمن تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان و معاون فرهنگی شهرداری سنندج لوح های تقدیر و هدایایی به استاد معتصمی تقدیم شد و از خدمات وی طی چندین دهه فعالیت در عرصه موسیقی کردستان تجلیل به عمل آمد.

استاد وحید معتصمی در سال 1345 در یکی از محله‌های قدیمی سنندج به دنیا آمده است. از همان ایام کودکی به هنر موسیقی علاقه‌مند شده و شروع به یادگیری و آموزش فنون و دستگاه‌های موسیقی کرده است. از سال 1367 زیر نظر استاد زلیخاپور به یکی از اساتید و نوازندگان برجسته مبدل شده است. کاک وحید از نخستین کسانی است که ساز ارگ را وارد استان کرده و از آن به شیوه صحیح و رسمی برای تنظیم و نوازندگی ترانه ها و آهنگ خوانندگان بهره گرفته است.

وی مدتی هم از محضر زنده یاد استاد مجتبی میرزاده بهره گرفته و استاد میرزاده هم توانایی و نوازندگی وی را ستوده و به عنوان یک نوازنده و تنظیم کننده چیره دست قلمداد کرده است.

کاک وحید نت نویسی ترانه های فولکلور و خوانندگان بزرگ را برای چاپ چندین کتاب برعهده داشته است.

همکاری و همراهی با خوانندگان مختلف، عشق و علاقه و خوش فکری و تمرین های مثتمر برای ملودی های بی شمار وی را به یکی از اساتید نوازندگی و تنظیم کننده ملودی ها و ترانه های کُردی تبدیل کرده است.

این هنرمند فعالیت خویش را در این عرصه با تنظیم ده ها قطعه فولکلور جهت جلوگیری از فراموش شدن و به روز کردن آنها، تنظیم ده ها ترانه کُردی برای خوانندگان پیشکسوت و جوان کردستان و ...پیگیری کرده و در ده ها کنسرت موسیقی همراه با خوانندگان به نام و جوان کردستان در استان و داخل کشور و خارج کشور با انجام نوازندگی ساز پیانو و ارگ و تنظیم آهنگ ها شرکت کرده است و همچنین به پروروش و آموزش ده ها شاگرد در این عرصه اهتمام ورزیده و طی چند ده گذشته خدمات ارزشمند و ماندگاری را به هنر موسیقی این دیار ارائه داده است..

گفتنی است انجمن تجلیل از مفاخر و هنرمندان کردتان طی بیست سال گذشته از ده ها استاد و هنرمند و فعال این عرصه ها با برگزاری برنامه ها و مراسمات مختلفی تجلیل کرده است که می توان به تجلیل از هنرمندانی همچون: مرحوم براتعلی نورایی (کابرات)، مرحوم عباس کمندی، مرحوم عبدالله ماچکه ای، مرحوم ملک محمد محمدی (مەڵێ دۆم)، مرحوم قادر عبدالله زاده (مامۆستا قالەمەڕە)، مرحوم طاهر یارویسی کرند، مرحوم حبیب مله ای، مرحوم ئوستا توفیق محمودی، مرحوم سیروس معروفی، مرحوم احمد نظیری، مرحوم جلال ملکشاه، مرحوم هوشنگ معتمدی، مرحوم یدالله نامجو، مرحوم نجمه الدین شوکت یاریان، مرحوم محمدصابر صابر، مرحوم عزیز کرماشانی، مرحوم ابراهیم دلاوری، مرحوم شریف ولیدی و اساتید دیگری مانند: فتانه ولیدی، رحیم لقمانی، کلثوم عثمان پور، دکتر اسعد اردلان، عدنان کریم، هادی ضیاءالدینی، یدالله محمدی، فردین صادق ایوبی، محمدهمایون کمانگر، دکتر قطب الدین صادقی، سیمین چایچی، ماجد مردوخ روحانی، منصور رحمانی، اسعد سراج الدینی، احمد محمدی، توفیق ابراهیمی، مهدی حجت السادات، فاتح عزت پور، فتح الله امینی، ناصر رحیمیان، صابر شیانی، نامق هورامی، عطا نهایی، فتانه مرادی، عبید رستمی، جمیل نوسودی، شریف علیرمایی، زاهد کریمی، عدنان برزنجی، عابدین رضایی، سید اسماعیل حسینی، عادل نادری، زانا قاسمی فر، بهروز نورانی پور، فاطمه فرهادی، سعدالله نصیری، هوشنگ شگرف، علی ظهیرنیا، اسد صیدی، رحمان علیرمایی، بیژن باغبانی و ... اشاره کرد.

کد خبر 5114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha